Az ABC kaszált, majd berendelt

 
Beküldte: Kanyecc 2012 October 24, 9:36-kor a(z) Berendelés témába.

Az ABC még a hosszú hétvégén tett hasonlót, mint a CBS és társai. A Grey’s Anatomy spinoff-ja, a Private Practice szép életet élt, legalábbis így gondolhatták, amikor úgy döntöttek, hogy nem kérnek be a 6. évadhoz több részt. Marad a 13 epizód, illetve Shonda Rhimes-nek a feladat: varrja el a szálakat, hozzon ki az egészből egy értelmes kerekegész magánklinikára orientálódó sztorit, amire a jövőnemzedéke is büszke lehet. Jó, ezek a szavak már inkább egy elnöki beszédhez íródnának, de az tény, 6×13 után nincs többé Doktor Addison. Lezárult egy újabb korszak.

Meglett a 100. epizódja, elérték a céljukat, most már csak el kell adniuk szindikátusi sugárzásba. November 13-án egyébként egy Addison-középpontú részt fognak az írók szállítani, amit nagyon promóznak mostanság. Az évad- és egyben sorozatzárás február tájt lesz.

Hogy rossz mellé jót is mondja: 2-2 forgatókönyves berendelést kapott a Last Resort és a 666 Park Avenue. Ez annyit jelent, hogy mindkét esetben megnézik, mik a lehetőségek, aztán ha tetszik, akkor jobbik esetben back nine, rosszabbikban pedig kasza, köztesben pedig +2 rész mindegyikhez a meglévő 13 mellé.

Eredetileg 22 epizódra rendelték be májusban a Castle-t, a Modern Family-t, a The Middle-t és a Grey’s Anatomy-t. Előbbi +1-gyel bővül, míg utóbbi három +2 résszel.


free web stats