Az NBC 2013-as évkezdő műsorrendje

 
Beküldte: Kanyecc 2012 October 31, 21:49-kor a(z) Hírek témába.

Megérkezett az NBC midseason-ös műsorrendje. Ismételten az elsők között döntött. Nem várta meg, hogy a konkurenciái előbb hozhassák le. Természetesen, történt egy s más is, hiszen a korábban Infamous-ként, kezdetekben Notorious-ként emlegetett újonc mostantól Deception címen fog futni. Továbbá az is kikörvonalazódott, hogy nem kell nekik a The Farm, azaz a The Office kvázi spinoffja, inkább hagyják az egészet. A leforgatott részt viszont beleépítik az anyasorozatba, így láthatjuk: mi lett volna, ha…! És ez még mindig nem a mondatvége, hiszen az Up All Night 16 résszel fog visszatérni, holott csak 13-ról volt a berendelésekor szó. A 2×11-es epizód után fogunk kapni egy hosszabb szünetet, mely után a hátra maradt részeknél a megszokott egykamerás változat a háttérbe kerül, és többkamerás veszi át a megszokott formulát. Tekinthetjük célzott előre haladásnak?

Az NBC egy állat. Nem tudom hova tenni azt a döntését, hogy – elvileg – november 26-án kapjuk meg az 1×10-es Revolution epizódot, míg a folytatást majdcsak március 25-én. Ezek vagy zsenik, vagy állatok. Van értelme ennyit várni? A hosszú szünetek általában nem tesznek jót a high-concept produkcióknak, de ha azt vesszük alapul, hogy ekkor tér vissza a The Voice is, akkor meg miről beszélünk? Lehet még se annyira buták, mint amilyennek látszik? Mellesleg a Community se olyan korán folytatódik, mint azt reméltük, ugyanis csak február 7-én kapjuk meg a folytatás, bár ha a CityTV-nek lehet hinni (kanadai tévécsatorna), akkor hozzájuk már januárban érkezik.

A midseason minden szempontból fura lesz. Nézzük, mi, mikor:

Újoncokról infó:

  • Január 7-én debütál a Deception, ami előzőleg Infamous címen futott.
  • Január 10-én a 1600 Penn, amiből már most egy hatalmas kaszát nézünk ki, de ne legyen igazunk. 21:30-ra érkezik, azaz a The Office felvezetését élvezheti.
  • Kapunk ugye egy reality-t is, mivel március 31-én jön a Ready For Love, ami párkeresős lesz, és Eva Longoria produkciójához kapcsolható. (Kell ez is, mint egy falat kenyér?!)

Visszatérőkről infó:

  • Február 7-én debütál a Community 4. szériája, viszont a kanadai CityTV műsorán január 13-i dátum szerepel. Nem most lenne először, hogy az amerikai premiert beelőzné egy másik ország tévéadója. Úgy legyen!
  • Január 6-án a The Biggest Loser is elstartol. Jillian Michaels-ék két éjszakás premierrel térnek vissza. Aztán a folytatásban már csak napi egy 2 órás adással jelentkeznek. Ő lesz a Deception felvezetője. Nem lesz egyszerű élete.
  • Január 8-án érkezik a Betty White’s Off Their Rockers is.
  • Mint azt már írtam, a The Voice 4. évadját is jól kitolták, de legalább a Revolution élvezheti a premierjét. Szintén két estés premierre lehet számolni.
  • Smash átkerült kedd estére. Mindenhol ez a brutál extrahír. 2 órás premierrel érkezik február 5-én 21 órára, aztán a következő héten befoglalja a 22 órás blokkját.
  • Március 3-án folytatódik a The Celebrity Apprentice

free web stats