Emlékeztető: Ringer – A vér kötelez | 22-es körzet – A bűn utcái

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 5, 19:51-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a SuperTV2-n: Ringer – 1×01.
Ma. 21:45-tól a SuperTV2-n: NYC 22 – 1×01.

Két tavalyi üdvöske. A SuperTv2 nem indított túl erősen, de mentségükre szóljon, hogy legalább el tudták intézni a kábeles szolgáltatókkal, hogy egymilliónyian minimum leülhessen elé. Megpróbálok az első hetükről nézettségi kimutatást kérni, mégis miként szerepeltek, de kiindulva az RTL2-ből, valószínűleg innen se kapunk semmit. De hátha…!

Szóval, elsőként érkezik a Ringer – A vér kötelez címre hallgató The CW-s produkció, ami back nine berendeléssel 22 epizóddal futott a 2011/12-es idényben. A főszerepben Sarah Michelle Gellar, aki kétszer is szerepet kapott, hiszen mint Bridget Kelly, illetve mint Siobhan Martin karakterét alakítja. A hozzákapcsolódó össze bejegyzésünk itt olvasható. A második legfrissebb a SuperTv2-s ajánlója, hátha valakinél kimaradt. Utána jön a NYC 22, ami részemről kimaradt. Midseason-be kapott helyet a CBS rendőrös koncepciója, ami látszólag a Rookie Blue-ra emlékeztet, de mondom mindezt úgy, hogy csak az előzeteseit láttam. Majd bepróbáljuk Manhattan őrzőit is.

Ez így kezdésnek nem rossz, amondó vagyok. Ha valaki elégedetlenkedik, akkor kapcsoljon át, de ne úgy írjuk le, hogy esélyt se kaptak!


free web stats