A briteknek is lesz zombi sorozata

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 6, 0:51-kor a(z) Brit régió témába.

Csak kap külön odafigyelést a BBC Three berendelése, hiszen 2013-ban a zombi paletta újabb sorozattal bővül, az In the Flesh-sel. A BBC kistestvére csatornája 6 epizódot kért be belőle, azt is 3×90 perces felvonásban. Akkor most minisorozatról beszélünk?

A szereplőgárda eléggé népes. Sőt, az nem kifejezés, egyből másolom is a listát, ahol David Walmsley, Emily Bevan, Harriet Cains,  Alex Arnold, Steve Cooper, Marie Critchley, Stephen Thompson, Sandra Hugget, Gerard Thompson, Kevin Sutton, John Owen-Jones, Karen Henthorn, Oliver Birch, Steve Garti, Juliet Ellis és Luke Newberry kapott helyet. Dominic Mitchell lesz az írója, aki számomra egy eléggé ismeretlen arc, sőt, az IMDB-adatlapjával se jutottam előrébb.

A történet középpontjában: egy olyan világ, ahol a zombik már pár éve jelen vannak a Földön. Az emberiség éppen azon kezd el dolgozni, hogy miként lehetne őket beintegrálni a társadalomba. Ergo, a két „faj” közötti viszonyra, és még egyébre helyeződik a hangsúly.

Az utolsó két mondat valahogy szétzilálta a beléfektetett álmaimat. Már most valamiért azt hangoztatja magáról, hogy messze fog állni tőle a The Walking Dead. A britek tudnak sorozatot készíteni. Számtalan jóféle fantasy-val és sci-fivel rukkoltak elő az időfolyamán. Vajon az In the Flesh megtörheti ezt? – Ne az ünneprontóság beszéljen állandóan belőlem, így csak annyit tennék hozzá, hogy októberben elstartolt a forgatása, és a csatorna a képeket fel is dobta a netre. Ezek alapján már a sminkesek és kellékesek munkáját csekkolhatjuk.

Hát ez így kurvamessze a TWD-től.


free web stats