Emlékeztető: Szellemdoktor | Combat Hospital – A frontkórház

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 8, 19:08-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a SuperTv2 műsorán: A Gifted Man – 1×01.
Ma. 21:50-től a SuperTv2 műsorán: Combat Hospital – 1×01.

/Üresjárat sajnos annak tudható be, hogy ma munkahelyi elfoglaltság miatt nem értünk rá, illetve gépfrissítésen megyek keresztül, ami plusz pár órás kihagyást fog eredményezni, de kitartás, utána jövünk a szokásos adaggal. Hogy mivel, azt nem részletezném, mert úgy is majd ami kikerül, az kerül csak ki. Szóval türelmeteket kérnénk és megértéseteket./

Délután folyamán elég sok SuperTv2-es plakáttal találkoztam Pesten. Szuperfinom és társai feliratoktól hemzsegnek a fekvő reklámtáblák, de valahogy egyikkel se hozták rám azt a késztetést, hogy na-most-el-megyek-a-kábel-szolgáltatómhoz érzetet. Lépjünk.

Este érkezik a Szellemdoktor hozzájuk. A név valahol kötelez, hiszen a „doktor” ott van a kedvenc sorozatcímek között. Nem véletlenül, hiszen jól bejárta már a Doktor House. Lényeg a lényeg, hogy a SuperTv2 hozza a tavalyi évad egyik CBS-es egyévados üdvöskéjét, mely egy orvosos produkció lesz, akarom mondani kórházas, ahol doktorunk elveszti kedvesét, de szellem formájában feltűnik és adja majd neki a tippeket műtét közben, hogy a páciensei ne járjanak hasonlóképpen. Után lesz látható a Combat Hospital, melyről azért nem írok bővebbet, mert a Pro4-en már futott.


free web stats