The Return of Jezebel James – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2008 March 19, 20:23-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Pilot,Return of Jezebel James témába.

thereturnofjezebeljames_101a.jpg
Premier: 2008/3/14
Írta: James Grissom
Rendezte: N/A

Sarah Thomkins sikeres író és egyben szingli is. Amolyan tökéletesen hibbant nagyvárosi nő, aki legújabb hóbortja szerint mindenáron terhes akarna lenni. Azonban egy orvosi vizsgálat során kiderül, hogy nem lehet gyermeke. Sarah, mivel teljesen szőke agyilag a saját húgát Coco-t kéri meg a baba kihordására…

Megjegyzés: Hát kb. ennyi lenne az a hatalmas történeti egység, amire képes volt a Gilmore Girls-t is megalkotó Amy Sherman-Paladino. Egyszerűen katasztrofális, hogy úgy mondjam és ehhez még hozzá jött a borzalmas nézettség is. Mekkora már, hogy a CW beelőzte a dupla részes premiert! A FOX tehát ismét belenyyúlt a tutiba, de ezen ki lepődött meg? Nyugi nem kell félni, folytatom az osztást!

Mindjárt itt is van Parker Posey, aki hihetetlenül túljátssza a karakterét. Ennyire sötét nőkért azért nem érdemes sitcom-ot nézni. Aztán ott van a stylelist, aki végig lógós göncöket adott neki. Totál low budget feelingje van az egésznek. Pedig Posey kisasszony anno a Blade Trinity-ben piszok szexi volt. Most viszont…
thereturnofjezebeljames_101b.jpg
De nem kell megijedni Lauren Ambrose sincs a toppon. Szerintem ő is maximálisan visszasírja a Six Feet Under minden egyes részét ezek után. A karaktere egyszerűen jellegtelen és unalmas. Persze ebben nagy szerepe van az agyonsztárolt creatornak Amy Sherman-nak is. A Gilmore Girls-ből megismert szófosás itt is megvan, de a többi valahogy eltűnt. Nincsenek poénok és nincsen dráma sem. Az érzelmek pedig egyszerűen hiányoznak. Hihetetlen, hogy ezt képes volt a szemünk elé tárni!

Nyugi, ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. A Tv.Com mint tudjuk jó adatbázis, de a legtöbbször átkozottul túlértékelt. Viszont a Pilot-ot itt is lehúzták, volt olyan ember aki szerint fájdalmas volt nézni. Maximálisan egyetértek vele. Már-már vetekedett a Welcome to the Captain-nel. Egyszóval ez egy kalap szar, amit a FOX képes volt bezsákolni. Aki meg elhiszi, hogy nem lesz kasza, az egy idióta! Az egész produkció egy frankó Total Recalt érdemelne, szigorúan vágatlan verzióban. Vége!

This entry has a rating of 0.5

free web stats