Hősök születtek

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 20, 10:27-kor a(z) Magyar DVD témába.

Ha a közeljövő berendelt minisorozatait vesszük alapul, akkor nem kell attól tartanunk, hogy elkényeztetnek minket háborús koncepciókkal. Jobban belegondolva, csak az HBO képes ütőképest asztalra vetni (mert van rá elég keretük, a többiek ennek hiányába be se mernék próbálni!), hiszen az Elit alakulat után a Pacific – A hős alakulat se okozott csalódást – számomra. Mindenki többet várt tőle, ezért volt hátrányban.

Tom Hanks, Steven Spielberg és Gary Goetzman beírta magát a tévésorozat-történelemkönyvekbe. Innen is pacsi. Ezért is örültem, hogy a Provideo november 21-től elérhetővé teszi DVD-n. Az örömöm hatványát pedig egy Blu-ray kiadás tudná beteljesíteni, de ne szálljunk el. A kiadás a szokásos sztereó magyar, és eredeti DD5.1-es angol hangzással érkezik. Felirat szintúgy lesz, ahogy extrák is:

  • Dokumentumfilm – A The Pacific – A hős alakulat szereplői Ismerkedjen meg a The Pacific – A hős alakulatban szereplő valódi haditengerészekkel, akik a meghitt portrékban személyes hangon vallanak a családjukról, a háborús élményeikről és a háború utáni életükről.
  • Werkfilm (így készült) – Így készült a The Pacific – A hős alakulat. Pillantson a kulisszák mögé, és tudja meg, hogyan készült ez a nagyszabású 10 részes minisorozat.  
  • Kisfilm – A csendes-óceáni háború természetrajza. Fedezze fel, milyen történelmi események és kulturális hiedelmek vezettek a véres kegyetlenséghez a II. világháborús csendes-óceáni hadszíntéren.


free web stats