Bionic Woman – 1.06 – The List

 
Beküldte: tess 2008 March 20, 19:09-kor a(z) Bionic Woman témába.

bionicwoman_106.jpg
Premier: 2007/11/7
Írta: Bridget Carpenter
Rendezte: David Boyd

Berkut és a CIA ismét közös bevetésen vesznek részt Párizsban. Jamie kapva kap az alkalmon és társul ezúttal Tom-ot választja. A küldetés célja egy ügynök lista megszerzése, de persze közben azért marad idő a romantikázásra is. A bevetés viszont balul sül el, így Jamie-re hárul a mentőakció lebonyolítása…

Megjegyzés: Az utolsó Bionic Woman részem nem mostanában volt, de mivel anno együtt néztem a Moonlight-tal gondoltam itt az ideje a pótlásnak. Meg aztán kitudja, hátha javult a színvonal is a hónapok alatt.

A nyers tények persze cseppet sem ilyen vidámak. Míg a Moonlight képes volt fejlődésre és a feel good-á válásra, addig a Bionic Woman egyszerűen csak stagnál. Nincs mese, itt komoly kreativitási gondok vannak, mivel a mostani sztori is egy merő rakás szar volt, hogy érzékien fejezzem ki magam. Ügynök listát visszaszerezni egy identitását alaposan őrző bűnözőtől? Minden évben van ilyen emberek! Hol vannak az új ötletek? Vagy csak a bevett sémákig jut az IQ-ből? Katasztrófa! Az meg aztán végképp hülyeség volt, amikor behozták azt a Tom gyereket, meg a „lámurt”.

De nem kell aggódni a folytatásban sem csalódunk! A tálalás ugyanis borzasztó! Az akció jelenetek undorítóak, már-már látszik a kötél. Dinameki és koreográfia meg egyenesen nem is létezik. A feszültség keltés zéró, az eyecandy faktorral együtt. Aztán Michelle Ryan nem rossz nő, de itt… Az az estélyi ruha egyenes maga volt a fertő. Az egyetlen üdítő pont Becca volt, de ő is csak Lucy Hale miatt, aki még mindig bika szép csaj. Ellenben a rész totál felejthető kategória!

Track list:
“The Little Things” – Earlimart

This entry has a rating of 2

free web stats