Golden Boy: ötletes vagy elvetélt?

 
Beküldte: Kanyecc 2012 December 7, 0:03-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Kulisszák mögött,Promo témába.

Greg Berlanti, akinek a No Ordinary Family-t köszönhetjük (egyszer nézhető, annyira nem rossz!); illetve Nick Wooton, akinek a New York Against Crime-ot. – Ők ketten szállítják majd az ötletes epizódjait a Golden Boy-nak. Ha már midseason menetrendnél szóba került, akkor beszéljünk róla kicsit részleteiben.

A CBS duplán próbálja feldobni a krimi részlegét. Nem értem még el a hír külön cikkbe foglalásához, de tervezi az NCIS újabb franchise taggal való bővítését. A terve az, hogy az NCIS: Los Angeles-be foglal egy újabb csapatról sztorit (mint anno az LA-nél), és ha beválik, akkor berendelik jövő őszre. Ezen kívül ­– a következő hetekben – debütál az Inside NCIS címre hallgató websorozata, melyben a kulisszák mögé viszi el a rajongóit. Ez az első lépés.

A második: a Golden Boy, ami eléggé érdekes kriminek ígérkezik. Tulajdonképp tudjuk, hogy hova jutunk, hiszen főhősünk visszaemlékezve fogja elmesélni karrierjének úttörő momentjeit. Ezt további, „heti ügyekkel” fűszerezik, hiszen előbbi jelenti az átívelő szálat. Arról van szó, hogy 26 éves korában járőrként dolgozó rendfenntartónk 34 éves korára rendőrfőnök lesz, ami időterjedelemben eléggé rövid, hát még pályafutásban. – Nyugodt szívvel nevezhetjük forradalmi újításnak, mert legalább valami színt szeretnének belevinni. Ez összejöhet, még ha kicsit tartózkodásra is int. A bajom maximum azzal van, hogy mivel tudjuk hova érünk, eléggé nehéz lesz több évadban gondolkodniuk. Nem lehetetlen, de nem is egyszerű.

Kész plusz infó: A Golden Boy is beletartozott amúgy azon sorozatok közé, amik a hurrikánbeszély miatt leálltak, hiszen szintén New York-ban forgatják, mint ahogy a The Following-et vagy a 30 Rock-ot. Útközben a csapathoz visszatérőként csatlakozott: Ron Yuan és Odette Annable.

Előzetes egyelőre nincs, csak két forgatáson készült fotó róla, illetve a kérdés: Szerintetek van-e jövője az ilyen krimi ötletnek? – Az újdonságot mindenképp díjazni kell, mert aligha lehet rámondani az átlagos jelzőt, de akkor is…


free web stats