Jericho-kasza

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 22, 9:01-kor a(z) Canceled/Ended: 2007/08 témába.

FERCSA már hajnalban röviden, tömören,nuts-osan beszámolt a szomorú hírről, miszerint a CBS törölte a Jericho második évadját. A hírt elsőként a hollywoodreporter szivárogtatta meg. (Azon csodálkoztam, hogy most nem Ausiello-tól kaptuk meg a friss forrást, hanem Amerika egyik legnagyobb sorozat honlapjától, ahonnan elég sűrűn merítünk infókat.) A Nuts-hadművelet megbukott!

jericho1.jpg
A törlés szót, most nem kell szó szerint értelmezni, mivel a hetedik – utolsó – rész még jövő kedden adásba fog kerül. Inkább arról lenne szó, hogy nem lesz harmadik évad, azaz itt a finálé ideje. A készítők vésztartalék gyanánt, azért leforgattak egy alternatív folytatásos befejező részt is, a már meglévő záró mellé, lesz ami lesz alapon. (Még se vágják maguk alatt a fát!) Most már a rajongók sem fogják megmenteni a sorozatot jelenlegi sorsától, hiszen terveztek nagy megmozdulást, melyről már írtunk. Már csak az a kérdés: Lesz-e mersze valamelyik csatornának berendelni a folytatást? (Mert hogy ez még mindig benne van a pakliban.) Elképzelésünk az volna, főleg kábelszinten a Lifetime, vagy a Sci-fi Channel. Talán a CW, de őt nagyon nem tartjuk vevőnek rá. Igazából a felsorolt három közül egyikre sem mondanám azt, hogy megvenné.

Mindezt felfogható az alacsony nézettségnek. Jogos lehet a felháborodás, hiszen égi megváltást ne várjanak már egy alacsony-költségvetésű sorozattól, viszont ha életbe akar maradni, akkor meg tartson egy megadott szintet. Ez hetek óta nem sikerült. A döntés megszületett. (A végén még igazam lesz: Múltkor beposztoltam egy képet a hetedik részből, mely akár az évadzáró utolsó perceiből is lehetett! Hát majd kedden kiderül.)

A rossz hír mellé közölnék egy jót: Az AXN nem törődvén a TV2-vel újra adni kezdte az első évad részeit, valamint a második évadot is elhozza hazánkba. Premier dátumot még nem közlünk, nézzétek sűrűn az AXN-blogot.


free web stats