IV. Guru Maraton + Live Blogin’

 
Beküldte: tess 2008 March 23, 17:40-kor a(z) Guru TV,maraton témába.

Most kivételesen nem mennék bele a sablon szövegbe, szóval nem sorolom fel az eddigi tapasztalatokat a Maratonnal kapcsolatban. Legyen annyi elég, hogy ez a 4. és az előző három bika sikeres volt. Mi meg úgy döntöttünk, hogy adunk az élvezetnek. A Team-en belül ez 3.5-ös Maratonként fut, mivel nem 24 órás ugye. Meg aztán ezzel csak felkészítünk bennetek egy nagyobb agymenésre.

Amint látom Kanyecc már postolt némi hírt, így aki nem kíváncsi ránk annak is van olvasnivalója. Fercsa mester meg közben a rendszert programozza, magyarán ha minden frankó, akkor 18.00-kor halál pontosan kezdünk. Jómagam leszek ismét az ügyeletes ceremónia mester, azt majd meglátjuk. Kommentek szokás szerint jöhetnek, ide is és az MSN-re is. De ha nem jön az se gáz, az IP címeitek nem hazudnak :D

Szóval van még necces 20 perc, tessék beiktatni némi pisi-kaki szünetet, jöhet a tunkolni való, no meg persze a sör. Én meg addig letolom a Fuel of War fináléját Xbox360-on. Feltéve ha addig mérgemben nem töröm össze a joyt.

(A maraton végig kommentálása a tovább mögött!)

23.52 – Ja csak a fanatikusoknak üzenném, hogy a móka restartolta magát… újabb 6 óra vulgáris élmény! Na ki tart velem? :D

23.45 – A tervezetnél negyedóraval előbb végeztünk, szóval fasza gyerekek vagyunk. Köszönet mindekinek aki itt, volt és végig ülte velünk ezt a tömör 6 órát. Tartalmas móka volt mit ne mondjak, bár a végére kissé hulla lettem. Szó szerint semmire sem volt időm, de ez így volt jó. Nem aludt el senki és ez látszott a nézettségen is. Nem döngettünk rekordokat, de ez most nem is volt cél. A masszív keménymag ismét megvolt és ezúton szeretném megkösszönni a kitartásukat. Tudom, nem vagyunk valami nézett blog, de jó látni, hogy azért mindig van egy tucat ember, aki a legbetegebb dolgokban is partnerünk. Szóval részünkről ezzel szeretnénk kellemes nyúlat kívánn nektek. A helyesírási hibákat meg holnapra talán kijavítjuk :D

23.17 – Elkezdődött a finálé, végre! No comment emberek, majd a végén lesz valami szövegelés. Amúgy remélem hatalmasat koppanunk.

22.47 – A finálé hát ez bazz!!! Meg ez a tógás rómaias szövegelés, jah és az aranyköpés vagy mi a szar: Kibaszott jó az élet! Az hát :]

22.44 – Bazz ez mekkora volt már! Sorrendben a 6. csöcs asszem és a legbetegebb jelenetek egyike. Komolyan mondom ez tényleg nagyon durva volt, kell még pár ilyen jelenet. Sőt kell még pár ilyen sorozat!!! Feleledtel??:]

22.36 – Kezdek fáradni, lehet sok ez a folyamatos dara. A cselekmény közben meg bonyolódik és bonyolódik, de még mindig nem látom a végét. Főleg Mia viselkedése nem tiszta, vagy csak már tényleg fáradt vagyok. Sőt, mostmár tényleg enni kéne!

22.25 – LOL, láttátok a box terem falát? Telis-tele van Showtime promoval. Azt hittem ez a fajta agymenés csak az országos tv-knél divat.

22.20 – Foo Fighters, egy gyönyörű beizgult bibmbi és egy megdöbbentően durva finálé. Komolyan mondom ez volt a legjobb rész. Simán elmenne évad finálénak is, csak nehogy tényleg csattanó legyen a 12. rész végén.

22.11 – Az eddigi legbetegebb beszólasz: Na neee, majdnem eldobom a pinámat!

22.07 – Porsche vásárlás, rulzzz!!!! Na csak nem visszatérünk a gyökerekhez? Neeeemmm…

21.50 – És tessék, már megint itt van az a drámai vég, ami egyszerűen az egekig repíti a részt. És akkor még hol van a valós finálé…

21.35 – Na tessék, ez a rész csak úgy osztja a style-t. Egyből az arcunkba toltak egy baró kis flashback-et meg két tuti vendégszereplőt. Mindjárt itt van a kurva Trixie, akit Judy Greer alakít. A csaj jelenleg a Miss/Guided-ben nyomul. Itt meg félpucér. Yumm! Tuti megnézem az új sorozatát. Amber Heard meg a Hidden Palms óta a tuti nő, itt meg egyenesen durva. Ekkora dekoltázst…

21.24 – Na most vagyok azon a szinten, hogy WTF! Egyszerűen nem értem a sorozat mondanivalóját. Van benne minden jó, amit eddig nem igazán láthatttunk. De valahogy nekem nem áll össze. Viszont a drámai finálé apa és lánya közt tényleg nagy. Ezt leszámítva viszont nem tudom merre tart a széria. És ez jó, végre valami új, valami eredeti. Csak nehogy a finálénál meg koppanjak.

21.01 – És bazz leesett végre! A jó csaj a rész elején Michelle Lombardo a Quarterlife-ból. Na az ő csöcseit megnéztük volna. De nem is ez a lényeg, hanem a fergeteges finálé. Hiába a csöcs készlet egyre gyérebb, de a sztori az egeket döngeti.

20.50 – Kiskopasz és a szadómazó szex beadás, pisi témával. Atyaúristen, mekkora egy jelenet már. A sorozat csak úgy ontja a jobbnál jobb szövegeket. De ezt inkább már nem is ragozom. Na igen, de eredetibe még ütösebb ;]
20.40 – Na jó, nem csak a szövegkönyv van a toppon. Ez a Donnas koppintás beteg jó volt!

20.39 – Bonyolódik a helyzet, bonyolódik! Ez a sok csaj, meg az örökös dugás! Meg ez a szöveg, hogy Baszki még él a romantika, Tényleg ott van a szövegkönyv, de tényleg…

20.34 – Újabb eyecandy a láthatáron! Ezek a visszatekintők meg tényleg nagyok. Mia melle mindegyikben ott van. El sem hiszem, hogy nem néztem ezt a sorozatot!

20.31 – Na szerintem most teljesedett ki a sorozat. Végre nem csak polgár pukkasztásról van szó. Van drámai kicsengés is, sőt felettébb modern az egész felfogása. Bob Dylan a végén pedig tényleg csak hab a tortán.

20.21 – Duchovny szidja a blogosokat. Insider dramedy LOL! Jah, bocsi LOL nélkül David.

20.17 – Fuck Sting poló, meg ezek az Oprah poénok félelmetesek. Ez miért nem jut másnak is eszébe?

20.15 – Hank beszabadul suliba, hejjj! A pedo tanár, meg Mia aztán tényleg félelmetesek.

20.08 – Kicsit csúsztunk a leállás miatt, szóval pár percel később végzünk majd. Amúgy nyugi, nem sikerült kajolnom. MSN-en megy a zaklatás.

19.58 – Na én végeztem, szóval ameddig be nem értek addig kajolok. Van isten!

19.54 – Előre bolondok, őrültek és persze Maratonbuzik! No promo mellett is félelmetesen jók vagytok. Lassan megint rekordot döntünk. Csak az istenért nem bírtok rászokni a commentelésre!

19.47 – Amíg ti újra nézitek a részt, addig én röhögök a folytatáson. A kiskopasz meg Hank egyszerűen fergetegesek. Nem tudom elhinni melyikük a nagyobb barom. Fergeteges!!! Közhely tudom, de a széria tényleg tabu döntögető és ez tényleg jól megy neki.

19.45 – Fercsa most szólt, hogy system error volt. Szóval restart. Sorry emberek! Ne nézzetek olyan sokan minket :D A 4 resz elso par perce volt gazos sry
19.33 – Most tűnt fel, hogy David Duchovny nevét magyarul, már vagy 5 féle képpen hallottam. Meredek a magyar szinkron emberek!

19.22 – Ilyen nincs!!! A kopasz elfenekeli a titkárnőt! Hát szó szerint lefosott a víz a röhögéstől. Akárki írja ezt a sorozatot, nagyon nagy.

19.20 – Na ez tényleg beszarás, a kopasz faszi a titkárnőjére masztizik. Erre Hank meg kutyát rabol baszás közben. LOL!!! Most meg visszajött a titkárnő csajszi. Powáááá!!!!

19.15 – Ez volt az első, hogy Hank megkurt egy csajt és nem látuk a mellét. De nyugi, jött egy kis lelkizés. Feszültség keltés ohne, de azért elment.

19.03 – Nincs megállás, itt a 3. rész! Baró kis adok kapok és ismét a minimalista főcím. Egyébként a sorozat tipikusan darálásra termett, mivel ezek a 30 perces részek mindig a tetópontnál érnek végett. Magyarán megfosztanak minket a kiteljesüléstől, de szerencsére maraton van.

18.59 – Okádós, szexelős móka egy fergeteges humor csokorban. Erre meg jön a kis Mia, yumm!!!

18.56 – 6. csöcs és a legmeredekebb szöveg. Van egy olyan sejtésem ebből csőcs számláló post lesz. Bár a csajok gyantázós szövege se rossz. Kezdem azt hinni, hogy itt a humor fő forrása a nyers tabu témák feszengetésén alapul.

18.44 – Hehe itt a 3. szopás és az 5. csőcs. Meg egy über fasza csattanó.

18.40 – Minimal főcím és kegyetlen Duchovny monológ. Nem rossz kezdés, bár egyenlőre nem volt csöcs. De ez tényleg sírva röhögős volt!

18.35 – Bazz ez mekkora égő, volt vége a résznek :D De nyugi itt a folytatás egyből. Sőt már van főcím is.

18.31 – Meg volt a rész első komolyabb csattanója. Na ezen, anno még én is koppantam. Bár az azért cirka, hogy elkarják velünk hitetni, hogy a csaj 16 éves.

18.26 – Duchovny első értelmes megmozdulása, ami szó szerint ütősre sikeredett. Ja grátisznak megvolt a 4. csőcs. Nem semmi kezdés!

18.18 – MEgvolt a 3. csöcs, durva egy átlag. Arról ne is beszéljünk, hogy bika jó csöcs volt!

18.17 – A sorozat legjobb nője végre feltűnik. Hállelújahhhh!!!!

18.11 – Megvolt a második csöcs is. Penge jó, de nyugi lesz jobb is!

18.09 – A premiert pontban heten csekkoltátok eddig. Nem rossz kezdés, de volt jobb is! Amúgy ha nem megy a móka, akkor tessék Explorere váltani. Nyugi mi se szeretjük, de ez van.

18.02 – Megvolt az első csöcs és az első szopás, yeeeeeeaaaahhh

17:59 – Fercsa mester beizzította gépet, szóval lassan kezdünk. Ahogy Siska mondaná: Let’s Get Ready To Rambo!!!!!


free web stats