A Crackle belekóstolt a sorozatgyártásba

 
Beküldte: Kanyecc 2012 December 30, 15:46-kor a(z) Hírek,videó témába.

2013 több szempontból a forradalom éve lehet. Egyre jobban kezdünk kiábrándulni a network tévék kínálatából, és a szívünket a kábeles szekció felé irányítjuk, ahol nagyobb a megnyugvási arány. Az AMC, a Starz, az A&E 3-4 évvel ezelőtt fiatal, kezdőnek számított, hiszen újoncként kezdtek bele a sorozatgyártásba, de amit ez idő alatt véghezvittek az példamutató. Az új év ezért is lehet egy új kor hajnala, mivel jön a Netflix a House of Cards-szal, az Orange is the New Black-kel; vagy a History Channel a Vikings-szel. Na meg a Crackle is beállt a sorba.

Mi ez a Crackle? – jogosan tehetitek fel a kérdést. Olyan, mint a Hulu, az AOL, vagy a Youtube, azaz weben keresztül szolgáltatja a tartalmakat, ami főként filmekben és sorozatokban merül ki. Egyébként a Sony tulajdona alatt van. Ők is belekóstolnak a sorozatgyártásba, melynek egyik fontos állomása a Ch:os:en lesz.

Január 17 érkezik a 6 epizódra berendelt saját gyártású produkció, melynek főszereplője Milo Ventimiglia lesz, aki előzőleg a Heroesban tűnt fel hosszabb ideig. A történet középpontjában: egy ügyvéd áll, akinek felfordul az élete aznap, amikor egy dobozt talál a háza bejárata előtt. A doboz egy pisztolyt és egy ismeretlen ember fényképét rejti, aki három napon belül meg kell ölnie. Ezt követően megindul a hajsza. Ben Katai rendezésével és írásával egy eléggé jóféle thrillert kapunk, de beszéljen helyettem a rövid és hosszú előzetese.


From Crackle: Extended Trailer

free web stats