Boldog, minőségi sorozatokban gazdag új évet!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 December 31, 18:04-kor a(z) stuff témába.

Valószínűleg az év utolsó cikke, szóval ezúton kívánna a Szerkesztőség minden kedves olvasónknak: Boldog, békés, sikerekben, minőségi sorozatokban és közös darálásokban gazdag új esztendőt! Huh, ez hosszú, de a lényeg benne.

Idén (is) elmaradt a maraton. (Bár nem ígértünk, ahogy elnézem az előző évi szilveszteri bejegyzésünk.) Ez annak tudható be, hogy egyszerűen nincs időnk egy teljes napra kikapcsolni, leállni. Régóta tervezzük a blog átformálását, a Guru Wiki szekció ennek egyik alpróbálkozása, csak hát a szabadidő… Mindig az a fránya idő. Ez egy sorozatfüggő legnagyobb ellensége, így csak remélni tudom, hogy jövőre jobb lesz. Hol Tess, hol jómagam tartok hosszabb kényszerszünetet. 2013-ban legyen másképp. Februárig biztosan kitartok, de utána…?!

Most kellene újévi fogadalmat tenni. De minek?! 365 hazugságokkal, és reménnyel teli napot végig csinálni (…) A sors alakítja utunkat. Hiába ígérem meg, ha esélytelen a betartása. Idén másképp álltam a dolgokhoz. Régóta tervezem a White Collar újra bepróbálását. Még éjfél előtt belekezdtem ismételten az első évadjába, valószínűleg csak a pilotig jutok vele, mert hív a társadalom, és égeti a zsebem a pénz, de legalább az alappilléreket megcsináltam. További két másik fogadalmat tennék, mert betarthatónak találom: a második a Terápia, a harmadik a Being Human-franchise bepótlása. Már tervezem egy ideje mindkettőt, utóbbit régebb óta, hátha majd most!

No, azt mondom ha már túléltünk egy világvégét, egy kicsit felemás őszi idényt, akkor pihenjünk le 12-15 órára, aztán holnap megújult erővel csapjunk bele. Innen folytatjuk. Terveink szerint összegezzük a magyar tévés premiereket, mert lesz jó pár!

U.i.: TOP-listával idén nem készültünk, mert nagyjából másolnánk az előző évet. Felesleges.


free web stats