Bionic Woman – 1.07 – Trust Issues

 
Beküldte: tess 2008 March 27, 10:11-kor a(z) Bionic Woman témába.

bionicwoman_107.jpg
Premier: 2007/11/14
Írta: Kerry Ehrin
Rendezte: Alex Chapple

Jamie és Antonio közös feladatot kapnak, melyben egy afrikai diktátor életét kell megóvniuk. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy Antonio-t érzékenyen érinti a bevetés, mivel pár éve volt már dolga a diktátorral. Eközben Jamie a Berkut és a magánélete közt lavíroz, Lévén, hogy Tom-mal épp randizni készül…

Megjegyzés: Most osszam le a részt, vagy már úgy is tudja mindenki mekkora szarral volt megint dolgom. Szerencsére már csak egy rész és vége az NBC merénylet sorozatának. Ez a széria ugyanis olyan szinten tré, hogy már nem tűri meg a papírformát.

A történet zéró, a karakterek zérók, a megvalósítás zéró. Isaac Whasington pedig maga a nyers döbbenet. A pasas olyan szarul játszott, hogy az hihetetlen. A fináléban való nyögdécselésről meg ne is beszéljünk. Egyszerűen hihetetlen, hogy volt az NBC pofáján volt bőr ezt bemutatni. Az egyetlen értelmes megmozdulás talán a rész eleji megtévesztés volt, amikor Tom-ot mindenképpen negatívnak akarták beállítani, ergo feszültség gerjesztés címszó alatt. No de nem is folytatom, mivel ez most tényleg bődült gyenge volt. Szerencsére már csak egy rész van hátra!

Egyébként meg olvastam olyat, hogy az a bizonyos apartman, ahol a diktátor is megfordult ugyanaz, mint ami szerepelt a BSG 3. évadjában. Bionic Woman – Battlestar Galactica crossover emberek!

This entry has a rating of 0.5

free web stats