The Return of Jezebel James – 1.02 – Frankenstein Baby

 
Beküldte: tess 2008 March 27, 10:32-kor a(z) Return of Jezebel James témába.

thereturnofjezebeljames_102.jpg
Premier: 2008/3/14
Írta: N/A
Rendezte: N/A

Coco odaköltözik Sarah-hoz és nyomban össze is rúgják a port. A helyzetet csak tovább fokozza, hogy közben megjelennek a nem éppen szeretetre méltó szülők, akiknek valahogy be kell adni kettejük nagy ötletét, vagyis a babát…

Megjegyzés: Félelmetes a sztori mi? Bár nem tudom, miért vagyok ennyire kiakadva ezen, hisz ez csak egy sitcom, szóval ne várjunk tőle csodát. Bár én azért vártam, mivel Amy Sherman-Paladinó volt a creatori székben. Teszem hozzá rögvest, mindez fel sem tűnt. Magyarul ismét kaptunk egy szánalmas részt.

Parker Posey-nak pedig sikerült az ami eddig oly kevés egykori eyecandynek, egyszerűen jellegtelennek tartom már. Ez a túljátszott karakter ugyanis már nem csak idegesítő, de megalázó is. Nagy pénz az úr, de akkor is… ilyen fost el nem játszanék. Coco karaktere meg egy az egyben szar. Mással nem is operálnak benne, mint a helyzetkomikumokkal. Csak meg ne szakadjanak benne az erőlködéstől a készítők.

Az egyetlen értelmes megmozdulás az öreglány behozása volt, akin viszont tényleg lehetett röhögni. hihetetlen mekkora arc volt, főleg amikor elővette a „sumákoltók mi” szövegét. Ezt leszámítva viszont totális káosz és zűrzavar. Két hónap múlva már tuti nem is emlékszünk erre a merényletre!

This entry has a rating of 1

free web stats