Emlékeztető: Camelot | Kettős ügynök 2×01 | Válaszcsapás 3×01 | Ments meg! 6×01

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 8, 20:34-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól az m1 műsorán: Camelot – 1×01.
Ma. 21:25-től a Viasat3 műsorán: Covert Affairs – 2×01.
Ma. 22:00-tól az HBO műsorán: Strike Back – 3×01.
Ma. 00:40-tól az RTL Klub műsorán: Rescue Me – 6×01.

És folytassuk a napi emlékeztetőhadat az újdonságokkal.

Ha úgy vesszük, akkor a Camelot-nak nincs helye itt, hiszen az HBO már leadta. Esete abban másabb, hogy a Luther nem prémium csatornán járt, hanem kisebb kábeleseken, így a más szituáció. Másrészről a Starz azon sorozata, ami belopta az elején a szívembe magát. Noha se tess, se jómagam nem voltunk elájulva a látottaktól, mégis emlékezetes lett. Egy próbát megér. A magyar szinkronjával még nem találkoztam, lehet rá kellene nézni.

A Viasat3-on folytatódik a Kettős ügynök, amibe belekezdtem szilveszter-újév napján, aztán az 1×10-es rész tájt abbamaradt. Talán ideje lesz elővennem.

A Cinemax és a brit régió legjobb akciósorozata. Jó párszor hallottam vissza hasonlókat a Válaszcsapásról. A poén, hogy az awards list-jén nem igazán jelentkezik meg ez a fajta elismerés. Volt Primetime Emmy-re jelölve idén, mert a főcímét jónak vélték, azonban más vitte el előle a díjat. Már előre jelezném, hogy az új széria több újítással rendelkezik. Az összes hozzákapcsolódó cikket itt tessék visszakövetni.

Végezetül pedig a tűzoltókról se feledkezzünk el. Jó késői premiert kaptak, mint annak idején a Kemény zsaruk. Egyik kedvencem volt, bár a végére nagyon komor és drámai lett. Talán túlzottan is, mindenesetre remélem, hogy a 7.-kel is hamar találkozunk. Az AXN-en egyébként már lement.


free web stats