A szezon végi újoncok beköszönnek

 
Beküldte: tess 2008 March 29, 17:46-kor a(z) Heti adag témába.

Lassan a tavaszi menetelés közepénél járunk, ami már tényleg előre vetíti a nyers tényeket, vagyis a szezon végét. Március végén és februárban a csatornák többsége tehát belead apai anyait és megmutatja a nagyérdeműnek, hogy még milye van. Sajnos ilyenkor leginkább a reality műsorok vannak terítéken, de azért pár sorozattal is lehet találkozni (Miss/Guided, The return of Jezebel James). Lényeg a lényegben a csatornák többsége ilyenkor előáll a vésztartalékokkal és felvezetik a májusi Sweepst. Na de erről majd később csak később.

Mivel ma úgy is olyan elmélkedős kedvemben vagyok utána jártam melyik csatorna mit kínál a hátralévő időre. Hát az eredmény cseppet sem rózsás, vagyis tényleg közel van a szezon finálé. Szám szerint kemény 4 sorozatot találtam, ami felkeltette a figyelmem.

Mindjárt az első egy reality lenne a CW műsorán. A Farmer Wants A Wife-ról még anno írtam a CW Upfrontján, szóval tessék csekkolni. A lényeg továbbra sem változott gondolom, magyarán tajparaszt farmereknek akarnak gondolom én durva jó nőket szerezni. Tipikus Beauty and the Geek alapkoncepció egy furcsa csavarral. De mint tudjuk, addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

Start: Április 30.

farmerwants.png

Nem különben okozott nagy meglepetést számomra a The Sara Jane Adventures sem, ami ugye a Doctor Who spin-off sorozata akarna lenni. A széria természetesen a doki első és egyben legnépszerűbb útitársáról Sara Jane-ről fog szólni szigorúan angol köntösben, mivel ez nem original Sci-Fi. Az angoloknál igazság szerint már lement, sőt már dvd is van. Hiába, nem minden a USA körül forog!

Start: Április 11.
sarajane.png

Ismételten egy reality, de most már a CBS műsoráról Secret Talents of the Stars címen. A 7 részes reality már most halálra van ítélve, de egy „majd meglátjuk” titulust azért megér. Az alapkoncepció szerint 16 jól ismert híresség csinál magából hülyét ismételten, amit a mi pici pocinknak meg b kellene vennie. Az egészben a vicc, hogy a nagy hírességek közül egyet sem ismerek. Hooops, szerintem befordulok a sarokba a premierig.

Start: Április 8.

Végezetül pedig egy kis kábeles csemege a Showtime jóvoltából State of the Union címen. A sorozatról nem valami sokat tudok, de most nem is ezen van a hangsúly, hanem a mérlegen. A Showtime az utóbbi időben ugyanis hibátlanul teljesített és futó szalagon szállította a jobbnál-jobb sorozatokat. Elég csak a már országos tv-n is futó Dexterre vagy a Rome örökébe lépő The Tudorsra gondolni.

Start: holnap este, vagyis Március 30.

stateoftheunion.png


free web stats