Emlékeztető: A kiválasztott ma a TV2-n

 
Beküldte: tess 2008 March 29, 18:06-kor a(z) magyar ajánló témába.

Miközben odakint stagnál a szombat este, addig idehaza a Tv2 próbálja meg gatyába rázni a lelkes magyar társadalmat. Bizony, a nagy linceszeket bezsebelő és folyton elhasaló TV2 ismét ránk szabadítja a poklot. Legalábbis igan nagy rá az esély. Persze ebben azért van némi személyes odabaszás is, mivel az eddig produkcióik zöme a nevetséges kategóriával versenyzik. De ez tényleg személyes volt!

Este 19.00 órás kezdéssel startol a csatorna új műsora a Kiválasztott címen. A produkció az eddigi hagyományokhoz híven ismét egy licenszelt vetélkedő lesz, de ez esetben egy bűvész show. Az alapok Uri Geller papához köthetők, akit gondolom így vagy úgy, de mindenki ismer. Napjaink nagy szemfényvesztőjével 2007. novemberében találkozhattunk az NBC műsorán, ahol is a Phenomenon című produkcióval akart nagyot durrantani. Hát nem jött be, a széria ordas nagy zakó volt. Ellenben a más országokban, pl. Izrael meg hihetetlen siker, így a TV2 is beválalta.

Az alapkoncepció nem fog senkit tökön csapni, mivel tipikus kieséses vetélkedő lesz, ahol a trükkök is szerepet kapnak. A lényeg ezúttal is a körítésben lesz, ami a TV2-nek ugye nem az erőssége. De legalább Geller itt lesz a zsűriben… :D Első körben 5 bűvész tesz próbát a néző kegyeiért, akik közül Danny Blue-val személyesen is volt szerencsém találkozni. A pasas kész erőgépet csinált belőlem, nagyon vad volt. Szóval, ha másért nem, hát miatta tuti csekkolni fogom.
kivalasztott.png


free web stats