Napi vizuális egyveleg: X-Files 2

 
Beküldte: tess 2008 March 31, 8:17-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Gondolom, sokakat nem lep meg a hír, hogy az X-akták nyáron egy újabb mozis adaptációval jelentkezik. Magyarán a nagy csapat ismét együtt, aminek szerintem nem egy rajongó örül. Persze köztük vagyunk mi is! Az író, rendezőiszékben ezúttal is az isteni Chris Carter lesz, aki ugye a sorozat creatora volt hajdanán. Mulder és Scully ügynök szerepében ismét visszatér David Duchovny (Californication) és Gilian Anderson. De ha ez nem lenne elég, akkor itt van még a mindig szexi Amanda Peet (Studio 60) vagy éppenséggel XZibit.

Amint látható a stábbal ismételten nincs gond, nem úgy mint a történettel. A mozi alapkoncepciója ugyanis még mindig ismeretlen. Annyi szent, hogy ezúttal nem lesznek ufók és 51-es körzet. De akkor mi lesz? Carter mesterben azért még lehet bízni, szóval csak összerittyent valami nézhetőt Július 25-re, merthogy akkor lesz a premier.

Ez meg itt lentebb az első hivatalos X-Files 2 plakát akarna lenni. Gondolom idővel lesz szebb is, de hát ez van most. Amúgy Carter olyan titokban filmezget, hogy még a hivatalos cím sincs meg, sőt még egy épkézláb előzetes sem hagyta el a stúdiót. Reméljük a nagy titkolózás tényleg egy nagy durranást rejt!
x-files2_plakat_01.jpg


free web stats