Az RTL Klub-ra jön A zöld Íjász

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 16, 14:45-kor a(z) Magyar hírek témába.

Hupsz, valamiért nagyon elfeledkeztünk arról az RTL Klub által kiadott sajtóanyagról, ami talán Titeket is érdekelhet. Bocsi, szóval (…) a csatorna bejelentette, hogy milyen sorozatok érkeznek a közel jövőben a képernyőjükre. Ezek közül néhánynak a premierjén már túl vagyunk, hiszen A főnök 5. szériája, a Totál szívás 3. évadja, a Ments meg! 6. etapja, a Csont nélkül magyarországi premierje és a Szulejmán javában butítja a magyar tévés társadalmat.

A Tv2 vette át a stafétabotot az újoncok elhozatalában 2012/13-ban. Elsőként a Chicago Fire-t kaptuk meg, majd január 26-tól az Elementary-t. Az RTL Klub és az AXN pedig nagyban ül a babérjain és vár. Előbbi annyira azért mégsem, ugyan február 1-jén érkezik az Arrow, ami A zöld íjász címet kapta. Nem lehet panaszunk a címet illetően, hiszen ragaszkodtak az alapokhoz. Mellesleg mindenhol a legjobb újoncnak hozták le a The CW idei üdvöskéjét, ami este tér vissza téli szünetéről, ergo jó választásnak tűnik. Februárt tehát vele indítja a csatorna, egyből duplázva, majd rákövetkező héten szimpla részekkel folytatva. Nemcsak vele kell számolni, ugyanis jön a The Transporter: The Series című koprodukció, ami leginkább a Cobra 11 rajongóihoz fog közel állni; illetve a Steven Seagal rajongóknak kedveskednek a True Justice-szel, ami a kezdéssel abszolút berántott. Nem is értem miért hagytam abba a nézését.

Lesz mit nézni, ne tessék aggódni. Január 27-én érkezik a Cobra 11 17. évadja. Február 2-án mutatkozik be országos tévén a XIII – Az összeesküvés (XIII: The Conspiracy), a 2008-as jenki-francia koprodukció. Előtte, február 1-jén Az egység (The Unit) folytatódik a 3. évadjával, ami csak csatornapremier, hiszen a Cool már adta. Új részekkel jön A mentalista, A Grace klinika, A hatalom hálójában, A rejtély, és még sok más, amiről nem tudunk egyelőre.


free web stats