Két kasza egy éjszaka

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 23, 13:28-kor a(z) Canceled/Ended: 2012/13 témába.

Az írta tess, hogy a The Wedding Band egy baromi feelgood sorozat volt. A TBS tényleg önmagára talált? A Cougar Town előtt is lehetett szeretni őket, viszont ezután a döntést követően talán egy-két rajongótól megválni kényszerültek. Az se volt szép húzás, hogy szombatra tették a premierjét, ami egyenlő volt a halálával, hiszen sorozattörténelem lett volna a berendelésének híre ezen a napon. Ide általában a kaszált újoncok kerülnek.

A The Wedding Band nem teljesített fényesen. 1.85 millióval és 0.8-as demóval nyitott, ez volt a sorozatcsúcs, aztán hetibe folyamatosan csökkent. Átlagban végül: 1.22 millióval és 0.54-es célközönség mutatóval zárta az életpályáját. Sajnáljuk! Peter Cambor az alábbit fűzte a döntéshez tweetben: „And thanks to the fab cast, crew, and producers of #WeddingBand and #tbs for giving us a shot! On to the next thing!!! Love you all!

Az ABC se kér többet a 23-asban lakó picsából, azaz a Don’t Trust the Bitch in Apartment 23-ból. Lekerült a műsorról, ki tudja mikor lesz leadva a maradék epizódja. A helyére Happy Endings kerül, amit duplázni fognak. Krysten Ritter se hagyta szó nélkül: „my beloved fans, sad to confirm that it is true. Don’t Trust the B— #apt23 has been cancelled. thank you so much for your support i love u


free web stats