Ben & Kate: amikor a fagyi visszanyal

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 24, 12:19-kor a(z) Hírek témába.

A Fox ősszel az elsők között rendelte be a Ben & Kate-et teljes idényre. Noha csak 3.76 milliós átlagot hozott az első két részével, illetve 1.85-ös demót. A pilotja se volt a legnézettebb, hiszen 4.21 milliós nézőszáma gyalázat, viszont legalább a célközönség mutatója (2.1) ígéretesé tette jövőképet. A lényeg, hogy 19 epizódra berendelte, majdnem teljes idényre, hiszen akkor 22 vagy 24 részt szállítottak volna. Talán megérezték.

Azóta lement 11 rész. Szépen kibontakozott a sorozat hanyatlása. Még az 1×03-as része is remekelt, még ha csökkent is, hiszen 3.23 milliót ekkor látott utoljára. A következő hetekben inkább a 2.3 milliót közelítette. A 13 rész alatt 2.64 milliót hozott átlagban, illetve 1.2-es demót. Érzitek, mennyire visszazuhant. Ne is csodálkozzunk, hogy levették a műsorról. Hova kerül? Mikor adhatják le a hátramaradt részeket? Jó kérdés. Tippemre, ha van eszük, akkor feltöltik vele a szombatot, még tavasszal; ha kicsit merészebbek akarnak lenni, akkor vasárnap 19-20 órás blokkba teszik, ahol ugyanennyit egy animációs ismétlés is tud produkálni.


Talán más kép illett volna ide?!

a legjobb őszi szitkommal találkoztam”írtam anno a pilot kritikámba, fura visszaolvasni, mert ahhoz képest eléggé pihentetőre fogtam.

 


free web stats