Röpke hírek az AXN-től

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 24, 23:02-kor a(z) Magyar hírek témába.

Minap tartotta meg az AXN az év első sajtótájékoztatóját, amelynek különlegessége – hogy Pest szélén volt (irónia!), illetve – Gokartozással is lehetett az időt rabolni. Minket a tájékoztató fele érdekelt a legjobban, ahol kiderült, hogy tavasszal érkezik a műsorukra: a Hannibal, a Red Widow (Vörös özvegy) és a The Mob Doctor (Maffiadoktor). Elvileg előbbi világpremier lesz, azaz 99%, így valószínűleg a premier napján vagy kisebb csúszással, de láthatjuk Hannibal Lecter történetét. Lesznek veterán folytatások, hiszen a House (Doktor House) utolsó évadja, illetve a CSI: New York 9. szériája is terítéken lesz.

Bónusz infó, hogy az AXN nem áll le. Készül a harmadik sajátgyártású sorozata. Nem sok mindent árultak el róla. (The Firm és a Hannibal az első kettő.) Jah, és február 10-én debütál az Annika Bengtzon – A bűn nyomában (Crime Reporter) című skandináv krimisorozat az AXN Crime-on. Tovább mögött némi infó róla.

Új skandináv krimisorozat érkezik a Millennium trilógia és a Wallander készítőitől. “A bűnügyi tudósító” című hatrészes sorozat Liza Marklund 30 nyelvre lefordított, 10 millió példányszámban eladott “bestseller” regényeit dolgozza fel. A nagyszabású produkció felvonultatja a skandináv filmélet legnagyobb tehetségeit, köztük a főszereplőnőt alakító Malin Crépin-t.

A sorozat főhőse, Annika Bengtzon, az elszánt és elismert bűnügyi tudósítónő, csalhatatlan ösztöneit követve ered a bűntények nyomába. Nem retten vissza a legveszélyesebb helyzetektől sem. Ha kell életét is kockára teszi, hogy az igazságot kiderítse.

Egy Stockholm közeli villában meggyilkolják Michelle Carlsson-t, a neves médiaszemélyiséget. Anika döbbenten értesül róla, hogy az fő gyanúsított nem más, mint legjobb barátnője, Anne, aki a gyilkosság estéjén a villában tartózkodott. A két barátnő közösen nyomoz, hogy Anne nevét tisztára mossák.


free web stats