2013/14-es pilotötletek: ABC – drámák

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 29, 11:16-kor a(z) Pilottervek: 2013/14 témába.

Tavaly február végén vágtunk bele a pilotötletek összegzésébe, idény kicsit korábban. Így is lesz bő két hét, mire a végére érünk, ezután pedig kezdhetjük újra és újra a frissítések miatt, hiszen a casting része még csak most kezdődött el. (Ezért van több helyen csak N/a, azaz nincs információ – tulajdonképp a koraiság miatt.) Több külföldi oldal szerint összeállt a teljes lista, mármint valószínűleg ennyivel fognak dolgozni az adott tévéadók. Szerintem se legyen több, hiszen akadnak igen ígéretes ötletek. Kezdésképp az ABC jönne, annak is a dráma blokkja, mivel jóságokból akad bőven. 7 drámapilot eddig a mérce – de bővülhet. A címeket csak szokjuk, ne jegyezzük, mert simán változhatnak.

Az ABC talán legnagyobb durranása a S.H.I.E.L.D. lesz, amivel már számolhatunk a 2013/14-es idényben. Eleve a legdrágább pilotötlet hírében van, de a minőséget Joss Whedon-től megköveteljük. Másrészről a Marvel-hívőket sem lehet cserben hagyni, hiszen nagyesélyekkel fognak átcsábítani filmes rajongókat. Ott van még a Killer Women, amelyre azért leszek kíváncsi, mert egy rossz női castinggal kukába kerülhet az egész projekt.

Nektek melyik nyerte el a tetszéseteket?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

 • Betrayal
  Történet: Egy gyönyörű, de boldogtalan férjes asszonyról szól, aki egy ügyvéddel kezd el kavarni. A férfiről kiderül egy gazdag családnak dolgozik, illetve hogy azt az ügyfelet védelmezi, akit férje éppen perbe fogott. Lehet számolni árulással, valamint minden mással, ami jellemzi a műfajt.
  Szereplők: Braeden Lemasters, Chris Johnson, Elizabeth McLaughlin, Hannah Ware, Henry Thomas, James Cromwell, Stuart Townsend, Wendy Moniz.
  Készítők: Alon Aranya (EP), David Zabel (CRTR/EP), Frank Ketelaar (EP), Patty Jenkins (DIR – Pilot), Rob Golenberg (EP), Robert Kievit (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios
  Forgatási helyszín: N/a
 • Doubt
  Történet: Egy volt zsaru áll a középpontban, aki hivatását hátrahagyva ügyvédként kezd el dolgozni. Munkáját ravaszsága és sárma is segíti, valamint az utcán töltött tapasztalatok, amiket növelik a temperamentumosságát.
  Szereplők: Carla Gugino, Greg Grunberg, John Pankow, Kacey Rohl, Mercedes Ruehl, Rockmond Dunbar, Steve Coogan.
  Készítők: David Shore (CRTR/EP)
  Stúdió(k): Sony Pictures Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Influence
  Történet: egy testvér párosról szól, akik között különleges kötelék lelhető fel. Egy olyan ügynökségnél dolgoznak, aminek a célja, hogy ügyfeleik problémáira megoldást találjanak a tudománynyelvén – mindezt emberi motivációval és manipulációval.
  Szereplők: Cedric Sanders, Christian Slater, Gregory Marcel, Megalyn Echikunwoke, Steve Zahn, Wynn Everett.
  Készítők: Keith Redmon (EP), Kyle Killen (CRTR/EP), Thomas Schlamme (EP/DIR).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Killer Women
  Történet: A sztori alapjául egy argentin sorozat, a Mujeres Asesinas szolgált, melyet Sofia Vergara cége készít el. A középpontban egy bizonyos Molly Parker áll, aki igazi badass hírében áll, hiszen az egyetlen (?) női Texas ragerről beszélünk személyében.
  Szereplők: Alex Fernandez, Marc Blucas, Marta Milans, Michael Trucco, Tricia Helfer.
  Készítők: Ben Silverman (EP), Hannah Shakespeare (CRTR/EP), Lawrence Trilling (DIR – Pilot), Luis Balaguer (EP), Martin Campbell (EP), Sofia Vergara (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Electus · Latin World Entertainment · POL-KA Productiones.
  Forgatási helyszín: N/a
 • The Returned
  Történet: Mi történne akkor, ha az emberek, akiket egykor gyászoltál és eltemettél hirtelen megjelennének az ajtód előtt, mint ha meg se haltak volna? Minden bizonnyal gyökeresen megváltozna. Arcadiai emberekkel ugyanez fog történni.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Aaron Zelman (CRTR/EP), Brad Pitt (EP), Dede Gardner (EP), Jason Mott (BOOK), Jeremy Kleiner (EP), JoAnn Alfano (EP), Jon Liebman (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Brillstein Entertainment Partners · Plan B Entertainment
  Forgatási helyszín: N/a
 • S.H.I.E.L.D.
  Történet: A Marvel-univerzum egyik kihagyhatatlan gyöngyszeméről szól, egy szupertitkos kormányszervről, akik a világot fenyegető veszélyek ellen fognak fellépni. Ha lehet hinni a híreknek, akkor több Bosszúállókban látott karakter fog feltűnni. Egyébként a cím hosszabb változata az alábbi: Strategic Hazard Intervention Espionage Logistic Directorate.
  Szereplők: Brett Dalton, Chloe Bennet, Clark Gregg, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Ming-Na Wen.
  Készítők: Jed Whedon (CRTR/EP), Jeffrey Bell (EP), Jeph Loeb (EP), Joss Whedon (CRTR/EP/DIR – Pilot), Maurissa Tancharoen (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios, Marvel TV
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Venice (aka. West Side)
  Történet: Modernkorba átültetett Romeo és Julia sztorijaként tartják számon. A történet két rivális családról szól, akik Velencében „háborúznak” az irányításért. A jellege szappanos lesz, így elengedhetetlen a rejtély és az ármány jelző.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Byron Balasco (CRTR/EP), McG (EP), Peter Johnson (EP).
  Stúdió(k): Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision.
  Forgatási helyszín: N/a

free web stats