5 sorozatot rendeltek vissza 2014-re

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 30, 1:12-kor a(z) Berendelés témába.

Nem kíméltek az tévécsatornák. Egyszer vállalok be dupla premier előtti vetítést, erre egy sornyi berendelés hír fogad, mire hazaérek. Valószínűleg mára ennyi. 5 sorozat rajongótábora örültethet. Nézzük sorban, kitárgyalva.

A BBC One berendelt +1 évadot a Ripper Street-hez, azaz a minisorozatból ismételten sorozatot csináltak. Vagy ez is olyan lesz, mint az American Horror Story, hogy majd folytatódik egy másik féle történettel – ugyanebben a műfajban?. A tervek szerint 2014-ben fog visszatérni, ergo nem ősszel, amit vártam volna. 8 epizóddal számoljunk ismét. Nézettségben teljesen korrekt. Noha lejtmenetet hajtott végre, hiszen 7.89 millióját leharcolta 6.94 millióra, majd 6.54 millióra (aztán növelte 6.95M-ra), s végül 5.22 millióra, még mindig rendben van, hiszen bőven 5 millió felett. DVR-t beleszámítva átlagban hozza a 7 milliót. Ezért is maradhat.

A Cinemax is kért egy évadot a Banshee-ből. Mint az olvasható az alábbi cikkben, mindketten meg voltunk vele elégedve. A midseason azon újonca, amire érdemes volt várni. Jó látni, hogy összejött a kábeles tévének a sorozatgyártás. Tess a napokban ír egy 3 rész távlatából kritikát. A figyelme továbbra se csökkent feléje. Nézettséggel sincs különösebb probléma – bár lehetne több. Várjuk vissza jövőre.

Végül pedig a Showtime triplázott. Jön 2014-ben a Californication hetedik -, a House of Lies harmadik – és a Shameless US negyedik szériája. Sorjában nézve Hank erősen kezdett 1.07 millióval, de aztán folyamatosan csökkent. Jelenleg az évadátlaga 3 rész után 0.90 millió, valamint 0.47-es a demója. A Cápáknál hullámhegy-hullámvölgy vélhetünk felfedezni, mivel 1.19 millióval startolt (18-49-ben: 0.6), viszont az átlag 1.07 millión áll (demo: 0.5). Tartja magát. Shameless-ék pedig a jelenlegi Showtime királyok – a téli időszak szem szögében. 1.78 milliós átlaggal gyaláz.


free web stats