Tavasz az RTL Klub-on

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 30, 1:51-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Látszik, hogy még friss az RTL Klub-nál egy-két sorozat, ugyanis a csatornapromójuknál a szinkront a jelek szerint nem tudták megoldani. Gondolok pl.: a The Following-ra, ami múlt héten startolt a Fox műsorán, vagy a Jo-ra. Mindenesetre vicces volt nézni és olvasni – viszont ne mindig csak kötözködjünk, végre valahol rászánták az időt, hogy egyet – még ha gyengébbet is – összedobjon.

Tavasz több szempontból ígéretes lesz. Jön a fentebb említett két újonc. Utóbbiról annyit érdemes megemlítenem, hogy Jean Reno a főszereplője és franciasorozat. Ezen kívül számolhatunk a Fringe-dzsel, a The Transporter-rel, a True Justice-szal és a már elstartolt jóságokkal. Külön kiemelném február 16-át, amikor is Az utazó (Journeyman) érkezik az RTL Klub műsorára 13:30-as kezdéssel. Már csak az a kérdés: Hova akarnak ennyi újdonságot pakolni? Örülnénk, ha végre ismétlésmentes főműsoridőket szállítanának, bár ez nem feltétlenül lehet kifizetődő. A tavasz másik újdonsága a HD minőség. A csatorna adott is ki erről egy közleményt, amit itt olvashattok el.

Mutatnám elsőként az a csatornaelőzetest, majd a tovább mögött csekkolható az új A zöld Íjász és a XIII – Az összeesküvés ajánlója.

free web stats