Emlékeztető #2: Miss Fisher rejtélyes esetei + Hogyan legyünk szobatiszták? + Simlisek

 
Beküldte: tess 2013 February 2, 16:19-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma 17:00-tól a Story4 műsorán: Miss Fisher’s Murder Mysteries – Pilot
Ma 18:30-tól a SuperTV2 műsorán: How to be a Gentleman? – Pilot
Ma 19:00-tól a SuperTV2 műsorán: Breaking In – Pilot

Hála Kanyecc jótékony közreműködésének kiderült, hogy az előző emlékeztetőm kissé foghíjasra sikerült, ugyanis a mai napon több premier is esedékes lesz. Igen, valódi premierek és nem csak RTL-es ismétlések, szóval mea culpa barátaim!

Sorrendben az este első premierje egy újonc ausztrál krimi a  Miss Fisher’s Murder Mysteries lesz, ami sokak szerint igen csak jól képviseltette magát a klasszikus vonalon. ’20-as évek, Ausztrália és Agatha Christie-re jellemző fordulatok. Ráadásul most ugrott be, hogy a Story4-es sajtótájékoztatón is kiemelték, szóval tényleg minőségi darabnak tűnik. Olyannyira, hogy a félteke másik felén még az év első felében érkezik a folytatás.

A klasszikus krimivel szemben a SuperTV2 sitcom blokkal támad, de sajnos koránt sem a minőségibb érából. A How to be a Gentleman az előző szezon első számú kaszája volt, ami minden szempontból kudarcot jelentett a CBS-nek. Nem is csoda, hogy 3 rész után nyomban le is kapták a képernyőről. A leforgatott 9 rész nyáron végül adásba került, bár a mai napig nem értem miért.
Ezzel szemben valamelyest jobban muzsikált Christian Slater komikus kikacsintása a Breaking In, ami a gyatra nézettség ellenére is 2 évadot és 20 részt élt meg a FOX műsorán. A sorozat azon kevések közé tartozik, amiből gyorsan fanfavorit lett, reméljük este választ kapunk a miértre is.


free web stats