2013/14-es pilotötletek: CBS – drámák

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 7, 16:32-kor a(z) Pilottervek: 2013/14 témába.

Újabb tévécsatorna, a krimik terén a leghatalmasabb. A CBS palettája meg se lehetne krimik nélkül. Náluk a legmagasabb az nézők kora. Innen kapták a gúnynevet: a nyugger adót. Az ABC és az NBC drámapilot felhozatalát már megmutattuk. Mindkettőnél fel-felbukkan egy-egy feldolgozás, avagy remake. Általában a britek és az izraeliek sorozataihoz nyúlkálnak a készítők. Valamiért jobban bíznak egy már előélettel rendelkező címben. Fura, de ez olykor visszacsap, hiszen ott van a Melrose Place, amit gyorsan elkaszáltak vagy a V, ami nagyobb szerencséje volt.

A felhozatal népes. Szám szerint 11 darab drámaötlet van – a posztolás idejéig, ami akár bővülhet. Köztük a legígéretesebb, és amelynek berendelésére a legnagyobb esélyt látom az a Beverly Hills Cop, amit Shawn Ryan készíthet el. A vendégszereplők között Eddie Murphy is jelen lesz. A CBS oly annyira bízik a Shawn-ben, hogy forgatókönyv nélkül berendelte még tavaly a pilotját. A másik, szinte biztos befutó az az NCIS: Red lehet, azaz az NCIS: Los Angeles spinoff. Igaz, egy évadnál hosszabb életet nem jósolok neki, valamiért a Law & Order: LA-re emlékeztet a jövőképe. A Second Sight se egy rosszfajta ötlet. Nyomozós, oké, de mégis van benne valami plusz!

Nálatok melyek azok az ötletek, amikre elsőre azt tudnátok mondani, hogy ide vele?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

 • The Advocates
  Történet: egy ügyvédnő és egy ex-elítélt pasi alkot csapatot, hogy olyan embereken segítsenek, akik hátrányos helyzetben (vesztésre ítéltek!) vannak a törvényszék előtt.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Bruno Heller (CRTR/EP), David Nutter (EP/DIR – Pilot)
  Stúdió(k): Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • The Anatomy of Violence
  Történet: egy FBI ügynöknőről fog szólni, aki együtt dolgozik egy kriminálpszichológussal, akivel közös a múltja – jelentsen ez bármit.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Adrian Raine (BOOK), Alex Gansa (CRTR/EP), Alexander Cary (CRTR/EP), Howard Gordon (CRTR/EP), Hugh Fitzpatrick (CO-EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Teakwood Lane
  Forgatási helyszín: N/a
 • Backstrom
  Történet: Leif G.W. Persson könyve alapján készül a történet, melyben egy túlsúlyos, ingerlékeny detektív próbál változtatni önpusztító életstílusán.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Hart Hanson (CRTR/EP – 2012), Leif G.W. Persson (BOOK/EP), Niclas Salomonsson (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Beverly Hills Cop
  Történet: A film franchise után jöhet a sorozat. Alex Foley fia lesz a középpontban, aki felveszi a harcot a Beverly Hills-et fenyegető bűnözőkkel. – Shawn Ryan-ék forgatókönyv nélkül kaptám meg a pilotberendelést. A készítő azt is elárulta, hogy a szkriptelt jelleg mellett inprovizációs komédiai elemeket is tartalmazni fog.
  Szereplők: Brandon T. Jackson, Eddie Murphy (vendég), David Denman, Kevin Pollak
  Készítők: Eddie Murphy (EP), Marney Hochman (EP), Shawn Ryan (CRTR/EP), Vahan Moosekian (EP).
  Stúdió(k): MiddKid Productions · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Hostages
  Történet: Ellen (Toni Collette) washingtoni műtőorvos áll középpontban, aki politikai összeesküvésbe keveredik, miután kiválasztják, hogy megműtse az Egyesült Államok elnökét. A családját túszul ejtik és az ő felelőssége, hogy megmentse életük. – Az alapok izraeli alapok adják.
  Szereplők: Toni Collette
  Készítők: Alon Aranya (CO-EP), Chayim Sharir (EP), Jeffrey Nachmanoff (CRTR/EP/DIR – Pilot), Jerry Bruckheimer (EP), Jonathan Littman (EP), KristieAnne Reed (CO-EP), Omri Givon (EP), Rotem Shamir (EP).
  Stúdió(k): Jerry Bruckheimer Television · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Intelligence
  Történet: John Dixon-féle Dissedent című könyv szolgált alapul. A sztori egy férfiról szól, akinek az agyába egy szupertitkos mikrocsipet raknak, melynek hatására a külvilágból érkező információkat úgy dolgozza fel, mint egy számítógép lenne.
  Szereplők: N/a
  Készítők: David Semel (EP/DIR – Pilot), John Dixon (BOOK), Michael Seitzman (CRTR/EP), Tripp Vinson (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios
  Forgatási helyszín: N/a
 • NCIS: Red
  Történet: Az NCIS: Los Angeles spinoffjaként fog funkcionálni. Szintén egy haditengerész bűnüldöző egységéről fog szólni – különlegessége, hogy nincsenek lokalizálva, ugyanis mobil a csapat. Ergo járják az országot. Az „anyasorozatban” fog backdoor pilotként bizonyítani, ha hozza a kellő nézettséget, akkor ősszel lehet számolni vele is.
  Szereplők: John Corbett, Miguel Ferrer, Edwin Hodge
  Készítők: Shane Brennan (CRTR/EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Shane Brennan Productions
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • The Ordained
  Történet: egy Kennedy-szerű család fia magamögött hagyja papsági mivoltát, hogy ügyvédnek álljon, s ezáltal megelőzze politikus hugának meggyilkolását.
  Szereplők: N/a
  Készítők: A.B. Fischer (EP), Frank Marshall (EP), Larry Shuman (EP), Lisa Takeuchi Cullen (CRTR/CO-EP), Robert Zotnowski (CO-EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · The Kennedy-Marshall Company · The Shuman Company.
  Forgatási helyszín: N/a
 • Reckless
  Történet: egy izzasztó jogi dráma, ami Charleston S.C.-ben játszódik, ahol egy gyönyörű jenki pereskedő és egy déli városi ügyvéd küzd, hogy elrejtsék intenzív vonzalmuk, miközben összeütközésbe kerülnek egy rendőri szexbotrány miatt.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Dana Stevens (CRTR/EP), Ian Sander (EP), Kim Moses (EP).
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Sander-Moses Productions
  Forgatási helyszín: N/a
 • Second Sight
  Történet: az azonos című britsorozat szolgál alapjául, ami Paula Milne nevéhez kapcsolódik. Egy nyomozó áll a középpontjában, aki folyamatosan veszíti el a látását, ezáltal a többi érzékszerve hirtelen kifinomultabbá válik – s ezt használja fel az ügyek megoldásánál.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Carol Mendelsohn (EP), Gerald Cuesta (CRTR/CO-EP), Julie Weitz (EP), Michael Cuesta (CRTR/EP/DIR – Pilot), Nick Reed (EP), Paula Milne (EP/CRTR – U.K. Series), Phil Goldfine (CO-EP).
  Stúdió(k): Carol Mendelsohn Productions · CBS Television Studios
  Forgatási helyszín: N/a
 • The Surgeon General
  Történet: kórházas drámával tessék számolni, mely egy általános sebészről fog szólni.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Samuel Baum (CRTR/EP)
  Stúdió(k): CBS Television Studios
  Forgatási helyszín: N/a

free web stats