Emlékeztető: Last Resort – A belső ellenség

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 10, 19:47-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Pro4 műsorán: Last Resort – 1×01-02.

A Tv2 franchise egyik tagjára, a Pro4 műsorára érkezik az ABC őszi high-concept produkciója, ami sajnos a „jelzője” áldozata lett. Az elmúlt évadokban, ami megkapta ugyanezt, azt az esetek többségében elkaszálták. (Leszámítva a Touch-ot, amit a Fox berendelt, de összességében egy évadot élet produkciókra sikerülnek.)

Nálam a Last Resort a 1.5-2.5/5-ös mércét hozta az elmúlt 7 rész alatt. Eddig láttam, ennyit érdemel. Összességében tess-nél se rúgott magasabbra a 13 epizódjának átlaga. A problémája, hogy túlságosan összecsapott lett. A pilot még valahol, valakinek ígéretesnek tűnt, bár ott úgy gondoltam: Lehetne hova fejlődni! – ehhez képest valakit teljesen levett a lábáról. A sztori egy atom-tengeralattjáróról és legénységéről szól, akik egy parancs alól kibújnak, mivel nem tartják fairnek a döntést. Ezután ők lesznek a feketebárányok, a többit pedig kritikáinkban elolvashatjátok.

A két hazai előzeteséből kiderül, hogy a szinkronhangok között: Vass Gábor, Kisfalvi Krisztina és Németh Borbála jelent van. Csak annyit mondanék: rossz nem lehet!


free web stats