2013/14-es pilotötletek: Fox – drámák

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 13, 22:59-kor a(z) Pilottervek: 2013/14 témába.

Ezennel az országos drámapilot kínálatot pipálhatjuk. Megvolt mindegyik tévécsatorna. Csak hogy képben legyetek: az ABC-é, az NBC-é, a CBS-é és a The CW-é. Őszintén szólva (még mielőtt belevetném magam a Fox felhozatalába) kicsit csalódott vagyok. Több mint 40 drámapilotból alig akad 10 jó. A legerősebb a The CW-é, de az NBC-é se kutya. Akadnak biztos projektek, mint az ABC-nél a S.H.I.E.L.D vagy a The CW-nél a The Originals. Meglátjuk.

A Fox-nél, ami egyből levett a lábamról az a The List. Nem eredeti ötlet, de jóféle. Bármikor a valóéletben is kialakulhat hasonló. Ha sikerül Person of Interest-féle akciót kihozni belőle, akkor megvettek vele kílóra. A Rake se rossz, bár eléggé nehéz soruk van az ügyvédes produkcióknak manapság. Mellesleg lerágott is a téma. A Delirium berendelése simán kivágná a biztosítékot. Hiába a best-seller szöveg a szinopszisában, nálam ez a romantikus nyáladzás valahogy gyomorfelkavaró, ahogy a Gang Related-nél a droid rendőrség is.

Nálatok melyik az abszolút befutók?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

 • Boomerang
  Történet: fókuszban egy családi vállalkozás lesz – a csavart az egésznek az adja, hogy bérgyilkos családi vállalkozásról van szó, akik az amerikai kormánynak dolgoznak.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Andrew Stearn (EP), Davey Holmes (CRTR/EP), John Wells (EP)
  Stúdió(k): John Wells Productions · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Delirium
  Történet: Lauren Oliver-féle: Delírium – Nincs halálosabb kór a szerelemnél című könyv adja az alapját. A sztori egy olyan társadalomban játszódik, ahol a tinik 18 éves korukban kigyógyulnak a szerelemből, hogy a kormány által meghatározott társat kaphassák. Igen, de egy lány 95 nappal a kúra előtt szerelmes lesz és a miértek felől kezd el érdeklődni.
  Szereplők: Emma Roberts, Billy Campbell.
  Készítők: Karyn Usher (CRTR/EP), Katherine Pope (EP), Lauren Oliver (BOOK), Paula Mazur (EP), Peter Chernin (EP)
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment
  Forgatási helyszín: N/a
 • Gang Related
  Történet: egy bandatag beépül a San Francisco-i rendőrségbe. A ranglétrán egyre csak feljebb-feljebb lépked, így egyensúlyban kell tartani a régi és a jelenkori mivoltát.
  Készítők: Brian Grazer (EP), Chris Morgan (CRTR/EP), Francie Calfo (EP), Scott Rosenbaum (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • The List
  Történet: Dan Shaker Marshall nem kis feladatot kap. Miután a tanúvédelmi programok tagjait sorra elkezdenek hullani szövetségi Marshallunk nyomozásba kezd. Célja, hogy a titkos listát, ami valószínűleg kiszivárgott megtalálja – illetve azokat is, akik ellopták és akik sorra gyilkolják a benne szereplő tagokat.
  Szereplők: Charity Wakefield, Richard T. Jones.
  Készítők: Paul Zbyszewski (CRTR/EP), Ruben Fleischer (EP/DIR – Pilot)
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television
  Forgatási helyszín:
 • Rake
  Történet: Ausztrál sorozat adta az alapját. Egy zseniális, de önpusztító védőügyvédről szól, aki olyan ügyeket vállal, amiket senki más, mert esélytelenek. Emellett küzd a fellépő magánéleti és munkahelyi problémáival.
  Szereplők: Bojana Novakovic, Greg Kinnear, Miranda Otto, Necar Zadegan.
  Készítők: Greg Kinnear (CO-EP), Ian Collie (EP), Peter Duncan (CRTR/EP), Peter Tolan (EP), Richard Roxburgh (EP)
  Stúdió(k): Essential Media & Entertainment · Fedora Entertainment · Sony Pictures Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Sleepy Hollow
  Történet: modern kivitelezése az Álmosvölgy-legendájának. – Ergo egy természetfeletti thrillert tessék magunk elé képzelni.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Alex Kurtzman (CRTR/EP), Heather Kadin (EP), Len Wiseman (EP/DIR – Pilot), Phillip Iscove (CRTR/EP), Roberto Orci (CRTR/EP)
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · K.O. Paper Products
  Forgatási helyszín: North Carolina (pilot)
 • Wild Blue
  Történet: A vészhelyet, Az elnök emberei és a Top Gun mixéről lesz szó, ugyanis egy amerikai repülőgép-anyahajón repülőgép-hordozón fog játszódni a történet, ahol több mint 6000-en vannak. A legénységen lesz a hangsúly, és a köztük lévő rangságon.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Graham Yost (EP), Mark Johnson (EP), Melissa Bernstein (CO-EP), Michael Dinner (EP/DIR – Pilot), Taylor Elmore (CRTR/CO-EP).
  Stúdió(k): Gran Via Productions · Sony Pictures Television
  Forgatási helyszín: N/a
 • Címnélküli Bad Robot/J.H. Wyman-projekt:
  Történet: egy zsarus koncepció lesz, ami a Los Angeles-i rendőrségen játszódik, ahol a rendőrök és az emberszerű droidok szolgálnak és védenek – tehát a jövőben játszódik valamilyen szinten.
  Szereplők: N/a
  Készítők: Athena Wickham (PROD), Brad Anderson (DIR – Pilot), Bryan Burk (EP), J.H. Wyman (CRTR/EP), J.J. Abrams (EP), Kathy Lingg (CO-EP).
  Stúdió(k): Bad Robot Productions · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles vagy Vancouver

free web stats