7. heti magyar nézettség (02.11-02.17)

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 19, 10:11-kor a(z) magyar nézettség témába.

Tényleg azon múlik egy hasonló koncepciójú sorozat sikere, hogy melyik kezdett előbb az idővonalon? – A kérdésre a válasz: igen. Múlt héten startolt az RTL Klub-on az Éjjel-nappal Budapest, ami minden este kikapott a Tv2-es Családi titkoktól. Személy szerint örülök a ténynek, hiszen az RTL túlságosan sok estét nyert az elmúlt években. Ideje ezen változtatni. Feltevésem az a tény is alátámasztja, hogy amikor előbbi előbb kezdett, akkor se tartottak ki mellette a nézők a rész végéig, hanem átkapcsoltak.

Az RTL Klub duplázott hétfő este a Csont nélkül című sorozattal. Teljes lakosságban semmilyen előre haladás se történt, azonban 18-49 évesek körében a Barátok köztnek köszönhetően már verte az NCIS-franchise-t. Csütörtökön a Die Hard III leadásával okos húzást hajtott végre. Pénteken A zöld íjász hozta mindazt, amit megköveteltek tőle. Alig csökkent 100 ezer nézővel. A TOP3-as célközönségi tabella legalsó fokára sikerült behoznia magát. Szombaton A Dal elcsalta a kereskedelmi adók nézőit. (A Pókember 2. mozifilm elégé beégett.).

A szerda este is megér egy misét. A Szulejmán stabilan veri a Sherlock és Watson-t, míg a Frizbi Hajdú Péterrel a Házon kívült. Utóbbit eléggé megszerették a nézők. Jah, és volt Bosszú 2×01-es évadnyitás. 359 ezret hozott az m1-nek. (Részletek a tovább mögött.)

Teljes lakosság:

Célközönség:


free web stats