Doctor Who – 2.06 – The Age of Steel (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 16, 10:30-kor a(z) Doctor Who témába.

doctorwho_206.jpg
Premier: 2006/05/20
Írta: Tom Macrae
Rendezte: Graeme Harper

A kiborgok megkezdik London ostromát. Minden embert, a fülükbe hordó ketyere segítségével –, ami által dinamikusan letöltik a friss híreket, s egyéb dolgokat a világhálóról – elkezdenek begyűjteni, hogy aztán „feljavítassák”, azaz kiborgokká alakítsák őket. A helyzet már-már elkeserítő, azonban Doctorék nem adják fel és a végsőkig küzdenek…

Megjegyzés: Jó felvezetést követően, nem okozott csalódást a folytatás sem. A készítők bevezettek egy újabb fajt, akikkel még szerintem a jövőben fogunk egy párszor találkozni. (Ha nem, akkor se áruljátok el, mert meglincselek valakit!) A kivitelezéssel sem volt sok problémám, bár a Cybus cég központja távolról, kicsit hülyén nézett ki! Mint valami Orc gyártósor, ahol mindig ég a tűz. (Pl.: Gyűrűk ura.) Igaz, acélemberekről volt szó, de akkor is.

Rose és Mickey közül nem tudok ki volt a jobban idegesítő, mert érdekes húzások mindkét oldalón adódtak. Gondolok, itt Mickey végső döntésére, miszerint marad a párhuzamos egyetemben, ahol még anyja él, de Rose megrögzöttsége is bogarat ültetett a fülembe. Harmadrészt, a főfejes szolgája sem hagyta magát, ami külön pont. Negyedrészt, pedig a kiborgok nem sokat tétováztak a szülőatyja beolvasztásán.

Sok-sok jó ötlet, aki teheti lesse meg, mert pár részt követően, azonnal rabul ejti az embert.

This entry has a rating of 3.5

free web stats