2013/14-es kábeles pilotötletek: ABC Family

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 26, 10:35-kor a(z) Pilottervek: 2013/14 témába.

Már csak olyan kábeles csatornák vannak, amiket kevésbé tartunk figyelem előtt a kábeles versenyben. Ez csak részben igaz, hiszen a Bunheads attól függetlenül, hogy jó sztorival rendelkezik rosszul hoz, pedig nem kellene. Továbbá tavasszal búcsúzik a The Secret Life of the American Teenager az utolsó felvonásával az élők sorából. Az idő múlásával megkopott a sikere, így a vezetőség várja az utódját, ami a jelek szerint a Switched at Birth egyenlőre.

Nyáron két újonc is érkezik. Az egyik a The Forest, Jennifer Lopez produkciós cégének ötlete; a másik a Twisted, ami előzőleg Socio címen futott. Róluk a mai napon írunk külön. Most nézzük a még berendeletlen pilotötleteket, amelyek mindegyike beleillik a csatorna képébe – bár az egy másik dolog, hogy kb. ugyanarról szól mindegyik.

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

 • Continuing Fred
  Történet: egy lusta fiatal huszonéves frissen diplomázott lányról szól, aki rátalál életcéljára, amikor elkezd tanítani egy általános iskolában.
  Készítők: Bill Daly (CRTR/EP)
  Szereplők: Angelique Cabral, Dan Castellaneta, Mimi Gianopulos, Mo Gaffney.
  Stúdió(k): Prodco, Inc.
  Műfaj: többkamerás komédia
  Forgatási helyszín: N/a
 • Phys Ed
  Történet: egykori sportolóról szól, aki visszatér abba az egyetembe, ahol lediplomázott – mindezt azért, hogy taníthassa a fiatal nemzedéket.
  Készítők: David H. Steinberg (CRTR/EP), Ted Wass (DIR – Pilot)
  Szereplők: Chelsea Harris, Kate Lang Johnson, Ryan Sypek, Samm Levine, Sunkrish Bala.
  Stúdió(k): Prodco, Inc.
  Műfaj: többkamerás komédia
  Forgatási helyszín: N/a
 • Terminales
  Történet: az azonos című mexikói sorozat adja az alapját. Egy fiatal újságíró áll a középpontban, aki próbálja lenyűgözni a főnökét, ám nem kis feladat. A munkahelyi problémák mellé társulnak magánéleti is, ugyanis rákot diagnosztizálnak nála – ez gyökerestül megváltoztatja az életet.
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), Del Shores (CRTR/EP – 2011), Joni Lefkowitz (CRTR/EP – 2012), Susanna Fogel (CRTR/EP – 2012)
  Szereplők: Abhi Sinha, Aisha Dee, Barry Watson, Haley Ramm, Italia Ricci, Mary Page Keller, Rebecca Schull, Richard Brancatisano, Vondie Curtis-Hall.
  Stúdió(k):Kapital Entertainment · Lionsgate Television · Televisa USA
  Műfaj: dráma
  Forgatási helyszín: N/a

free web stats