Kaszát kapott a Zero Hour

 
Beküldte: tess 2013 March 2, 13:26-kor a(z) Hírek témába.

Kénytelen kelletlen, de végül Paul Scheuring is behúzott magának egy kaszát, ugyanis hajnalban cseppet sem meglepő mód az ABC 3 rész után levette a műsoráról a Zero Hour-t. A sorozat már a pilotkor megbukott a maga 6,3M nézőjével és az 1,4-es demójával. A mutató olyannyira alacsonynak bizonyult, hogy ezzel az ABC legalacsonyabb nézettségű scripted sorozatává lépett elő, ami sajnos koránt sem nagy dicsőség. A mélypont viszont mégsem ez volt, hanem a 3. rész, amikor a mutató alig ütötte meg az 5M-s határt, amihez csekély 1,0-s rating társult. Nincs mese, hatalmas zakó a Zero Hour.

A helyzetén továbbá a csapnivaló kritikák sem javítottak, Kanyecc itt és itt gyalázta a sorozatot, míg jómagam pedig itt. Anthony Edwards első post-ER sorozata tehát hatalmasat bukott, és ha szerencsénk van, akkor ezzel örökre betette a kaput a színész előtt. Egyedül csak Addison Timlin-t tudom sajnálni, de tippre ő gyorsan tovább fog lépni, Scheuring pedig remélhetőleg összeszedettebb produkcióval áll elő a jövőben. A Prison Break után nem is értettem, hogy érhette be ezzel a minőségi visszalépéssel?

Az ABC részéről eddig nem érkezett hír a már leforgatott részek adásba kerüléséről, annyit tudni két hétig Shark Tank ismétlés lesz, aztán a helyére érkezik a Wife Swap. Mellesleg a csatorna vezetősége kezdhet aggódni, a Zero Hour nem az első high-profile sorozat volt, ami megbukott a csütörtök esti 8 órás slotban. Anno többek közt itt vérzett el a Lost Resort, a Charlie’s Angels, a Missing, a My Generation vagy a FlashForward is. Vagyis az utóbbi 2-3 évben szinte mindenki, aki itt indult.


free web stats