Emlékeztető: Maffiadoktor

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 5, 19:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól az AXN műsorán: The Mob Doctor – 1×01.

Hogyan kedveltessünk meg egy újabb kórházas sorozatot a néppel? – kérdésre adhatott volna választ a The Mob Doctor. Sajnos a Fox-nak nem jött össze a maffiaszállal feltupírozott produkció. Egyetlen évadot élet, pedig az elején bizakodva ültem le elé, míg tess úgy, hogy nem sok jóra kell számítani. A csavar se maradt el, ugyanis abbahagytam 2-3 rész után, viszont az évadról írás meg született: itt olvashatjátok.

Sorozatátlagban: 3.26 milliót produkált, míg 0.9-es demót a 18-49 évesek körében. Tudom az semmi, de már a pilotjánál lehetett tudni, hogy sok jóra ne számítsunk, mivel 5.11 millióval debütált, valamint 1.5-ös demóval.

A történet dióhéjban annyi, hogy egy profi sebésznő kimenti testvérét a pácból, így tartozik a maffiának eggyel. Eljön a törlesztés ideje, amiért sokat kérnek, ugyanis meg kellene ölnie egy tanút műtét közben, de főhősnőnk nem tudja, mitévő legyen. Dönt és bizony a döntésének lesz következménye. A szereplők sorában: Floriana Lima, Zach Gilford, Željko Ivanek, Wendy Makkena, Jesse Lee Soffer, William Forsythe és James Carpinello.

A hazai címmel nincs problémám most, szinkronra nem vagyok kíváncsi. Nálam teljesen elásta magát.


free web stats