Berendelték a Pretty Little Liars 5. évadját és a spinoff-ját, a Ravenswood-ot

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 26, 23:28-kor a(z) Berendelés témába.

2008-ban robbantott a The Secret Life of the American Teenager az ABC Family-n. A története arról szólt, hogy anyuka pici, ártatlan lánya egy kósza kaland után teherbeesett. A család mindegyik korosztályát leültette, jó nézettséget hozott, így a csatorna sereghajtója lett. (Tisztára, mint a Starz-nál a Spartacus, az AMC-nél a Mad Men vagy a briteknél az ITV-n a Downton Abbey.) Nyomába próbáltak érni az utána következő produkciók, de csak a Pretty Little Liars tudta tartani a tempót, ami lassan, de biztosan ugyanannyi nézőt szállított. Nem volt kérdéses, hogy mivel kell foglalkozni a későbbiekben.

Nem rég ért véget a 3. szériája. A 24 epizódos évad átlagban 2.59 milliós nézőszám szállított, valamint 1.1-es demót a 18-49 évesek körében. A 3×14-es résznél hozta a szezon csúcsát, amikor 3.21 milliónyi nézőt ültetett le a képernyő elé, ami 1.4-es demót vont maga mögé. Nyáron tér vissza a 4. évadja. Hasonló epizódszámmal.

A slusszpoén, hogy a csatorna még előrébb gondolkodik, mert berendelte az 5. etapját. A tervek szerint majd 2014 nyarára lehet vele számolni. A hír önmagában nagyszerű, de még nem értem a végére, hiszen egyben be is kérték a PPL-spinoffját, a Ravenswood-ot. A történetről vajnyi keveset lehet tudni. Ami biztos, hogy egy kisvárosban játszódik, és egy átokra fog épülni, illetve pár idegenre, akiknek sorsa összekapcsolódik. A szereplőgárda még casting alatt, ergo látatlan bólintottak rá. A készítők sorában: I. Marlene King, Oliver Goldstick, Joseph Dougherty és Leslie Morgenstein. A tervek szerint októberben lesz a start.

A hír hirtelen jött, és ledöbbentően, hiszen alapvetően előzőleg – tudomásom szerint – nem is esett szó arról, hogy lenne spinoff felvetés, de a készítőkben bízik a csatorna, így látatlan rábólintott. A kampány elkezdődött, minden hírcsatornát elkészítettek neki, meg is jött az első előzetes hozzá, ezt a tovább mögött leshetitek meg.free web stats