Upfronts 2013: FX

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 28, 19:07-kor a(z) 2013/14 sorozatai,Hírek témába.

Ne tessék meglepődni, de a kábeles csatornák már korábban megtartják az Upfronts-ot, ami a network adóknál majd csak májusban teljesedik ki. Nézzük, hogy mi történet az elmúlt 12 órában, ugyanis szépen szállingóznak a hírek. Egyébként a menetrendet már közöltük – akinél kimaradt, az klikkeljen, hogy képben legyen.

Jöjjön morzsa formában a lényeg:

  • Berendelték a Justified ötödik évadját. Evidens az ítélet, hiszen a csatorna egyik vezérhajtója. Átlagban 2.43 milliót hozott a 4×12-es epizódig a széria, valamint 0.92-es demót. Úgy tűnik ennél feljebb nincs.
  • A Legit szintén büszkélkedhet egy második évados berendeléssel. Az már egy másik kérdés, hogy mennyire érdemelte meg?! Sokan szeretik, bár a nézettsége még se ezt tükrözi, ugyanis 5-600 ezres nézettséget tud mindössze generálni.
  • Folytatódhat az It’s Always Sunny in Philadelphia is a 10. szériával. Csak erre annyit tudok mondani, hogy nézni valaki? – Nálam valahol az 1. évad felénél maradt abba, nem feküdt a poén. 2014 őszén fog visszatérni.
  • A csatorna felépítésben lesz némi változás, ugyanis az előzőleg híresztelt FXX nevű adó tényleg élesítésre kerül. Ide jönnek a csatorna szitkomjai, azaz az It’s Always Sunny in Philadelphia, a Legit és az (előzőleg bekért) The League (5-6. szezonja).
  • Totally Biased with W. Kamau Bell is megy az FXX-re, ahol 5 hetet tölthet majd el.
  • A drámák az anyacsatornán, azaz az FX-en maradnak, illetve a minisorozatok is, ha úgy vesszük. Mellesleg limitáltabb számban történik a berendelésük.
  • Berendelték az újoncok közül a Fargo-t. 10 epizóddal fog érkezni. Várhatóan valamikor 2014 tavaszán jön. A készítőgárdában: Ethan és Joel Coen, valamint Noah Hawley és Warren Littlefield. Az MGM Television készítheti el a sorozatváltozatot. A szereplőgárda nincs, ergo totál látatlanban kérték be. Merészek.
  • Jön még a The Bridge feldolgozás is sorozatnak. Főszereplők között: Annabeth Gish, Demián Bichir, Diane Kruger, Matthew Lillard, Ted Levine és Thomas M. Wright, míg a visszatérők sorában: Catalina Sandino Moreno és Emily Rios. 13 epizód jöhet belőle.
  • 2014-ben a Mily & Molly is képernyőjükre kerülhet, hiszen megvásárolták az ismétlési jogokat.

/A cikk frissülhet az este folyamán még. Az infók folyamatosan jönnek!/


free web stats