Júniusban folytatódik a The Killing

 
Beküldte: tess 2013 March 30, 18:50-kor a(z) Hírek témába.

Az év eddigi legjobb híre futott be tegnap, amikor is twitteren az AMC hivatalosan is bejelentette a The Killing 3. évadjának a premierjét. És itt jön a csavar, a start nem ősszel lesz, mint ahogy sokan számítottunk rá, hanem június 2-án és mindjárt egy dupla résszel. A jelek szerint a Veena Sud vezette írói kollektíva nem pöcsölt sokat a scripten, ami kvázi egy reboot lesz, lévén a 2. évad fináléjában a létező összes szálat elvarrták. Casting téren már biztosra vehető, hogy sem a Larsen család (Michelle Forbes, Brent Sexton), sem pedig a polgármester (Billy Champbell) nem tér vissza. A jelenlegi sztoriról Sud révén igen csak keveset lehet tudni, de annyi már biztos, hogy 1 évvel a Larsen ügy lezárása után indul. Holden pár randa gyilkosságra bukkan, melyek Linden egy előző esetével vannak kapcsolatban, így a nyomozónő kénytelen kelletlen ismét visszatér a munkájához.

“We learned so much from the first two seasons of The Killing and are thrilled to be bringing it back with elements that the fans loved.”

Így nyilatkozott a Charlie CollierRemélem a nézettség és a csatorna is elég kegyes lesz a sorozathoz, jó lenne ugyanis megint egy 2 évad eset a szokásos depresszív környezetben.


free web stats