Hajnali 3 órakor visszatér a Trónok harca

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 31, 23:12-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Elrepült csak-csak az a háromnegyed év, amit ki kellett várnunk. A Game of Thrones 3. szériája magyar idő szerint hajnali 3 órakor startol az amerikaiaknál. Végre az április 1-jének lesz értelme. Nem a bolondok napjaként íródik be a 2013-as kalendáriumba, hanem egy minőségi fantasy-drámasorozat is back-jeként.

Idehaza az HBO2 tart két napos maratont. Éppen a 2. évad második felének pótlásába kapcsolódhattok be, ha oda kapcsoltok. A magyarországi premier előtti vetítésén is túl vagyunk. (Videós montázs róla.) Holnap délelőttől pedig az HBO Go szolgáltatásukban is elérhető lesz feliratos változatban a 3×01-es rész. (Ennek is van egy promója.) De hol is hagytunk abba? – jogosan tehetnénk fel a kérdést. Segítünk, mert nekem sincs meg most így hirtelenjében, hogy mi is volt a zárójelenet, amivel a falat kapartam. A ’tovább előtt’ lévő videó egy 10 perces összegző volna az 1-2. évad történéseire hajazva. Aki frissíteni szeretné a memóriáját az évadpremier előtt, annak ajánlom figyelmébe, mert jól összerakták.

Kicsit félek a kezdéstől. Van egy olyan érzésem, hogy a hosszú szünet után egy alapozós epizód nálam maximum az átlagos ponthatárt fogja súrolni. Oké, visszajelzéseket olvasva sokan elégedettek voltak. Dicsérték a CGI-t, de egyet sose feledjetek: nem vagyok az a megszállott GOT-rajongó, így sokkal másabb szemszöget képviselek, legalábbis úgy érzem. Na, félre a mellébeszéddel. Bolondok napján senki se locsolkodik, inkább GOT-ot néz! A tovább mögött egy magyar előzetes is!


(Tippelésre fel. Túlzsúfolt este előtt állunk. Ma finálézik a The Walking Dead, illetve debütál a Game of Thrones. Jön még a The Bible-ből is új epizód, valamint a 21 órás blokkban olyan sorozatok tűnnek fel, mint a Mr. Selfridge (PBS), a Revenge (ABC), vagy a Shameless (US). Egyértelműen előbbi kettő között lesz a legnagyobb harc. Vajon milyen nézettséggel és célközönség demóval fognak szerepelni?! Aki akar, tippeljen, hátha bejön és kalapunk emeljük előtte.)free web stats