Csak találgatnak vele kapcsolatban

 
Beküldte: Kanyecc 2013 April 2, 15:12-kor a(z) DVD témába.

Nem tudni mi lesz a sorsa a CSI: New York-nak. Sokan találgatnak, a legtöbben a kaszát jósolják neki. Ha mindez beigazolódna, akkor már csak az anyasorozat maradnak a CBS-nek, melyet két hete rendelt vissza 2013/14-re.

Tavaly a CSI: Miami kihullott Horációval a sorból, viszont ne feledjük el, hogy jóval előnyösebb (vasárnap esti) időben hozott kevesebbet. A 9. széria 9.66 millióval búcsúzott átlagban, valamint 1.4-es demóval. A csatornát leginkább az alacsony 18-49-es mutató zavarja, nem pedig a teljes lakosság, mert abban kiválóan teljesít – a konkurenciához képest, ami sokat nyomhat a latba. Fénykorában 10.71 millióra is (9×12-es résznél) megugrott a mutató. Természetesen, ha alapul vesszük az előző évadját, ami szintén pénteken futott, akkor tény és való, hogy 14%-ot vesztett (9.94 millióhoz képest), illetve 28%-ot (1.6-os demóhoz képest). Talán ezért libeg annyira a léc Mac Taylor-éknél. Mellesleg simán kinézném azt is lehetséges jövőképnek, amit az Unforgettable-nél csinált a CBS, miszerint visszarendelik nyári sorozatnak. Nem lenne hülye ötlet.

Történjen bármi, az biztos, hogy június 25-én megjelenik a 9. évadja DVD-n. Nem húzzák el őszre, se nyár végére, hanem mihamarabb hozzák. A lemezen egyébként lesz sok extra, különféle featurette videók, törölt jelenetek és egy CSI-crossover epizódféleség. Ez pedig a korai borítása.


free web stats