Májusban debütál a Package Deal

 
Beküldte: Kanyecc 2013 April 3, 23:22-kor a(z) Kanadai régió témába.

Foglalkozzunk még egy kicsit Kanadával. A Citytv-re érkezik május 6-án a Package Deal címre hallgató szitkom. Gondolom nektek se mondott sokat ez a cím? Hát nekem se. Ez egy hétfői nap, amikor is a Seed helyét kapja, azaz 20:30-as timeslot. Különlegessége – legalábbis kiemelték a sajtóközleményében –, hogy többkamerás szitkom, azaz lehet számítani az aláröhögéssel, megmondják, mikor kapcsolódjunk be a humorosztásba.

A történet középpontjában: egy fiú trió áll, akiknek a jó kapcsolatát az egyikőjük újdonsült barátnője szétszedi. A szereplők között: Williams Edwards, Randal Edwards, Jay Malone és Julia Voth. A készítők között: Andrew Orenstein, a 3rd Rock from the Sun és a Malcolm in the Middle készítője. Mellesleg a különleges vendégszereplők között lesz Pamela Anderson, míg visszatérő szereplőként Eugene Levy.

Oké, miben mutat többet ez a szitkom a többinél? – jogosan tehetném fel a kérdést! Passz, de látok benne valamit, ami miatt bele fogok nézni. Lehet, hogy maga Pamela jelenléte. A tovább mögött egy promóciós videó, illetve kép.free web stats