Kaszáltal és berendeltek az éj leple alatt

 
Beküldte: Kanyecc 2013 April 11, 16:18-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2012/13 témába.

Másodjára kaszálta el a Cult-ot a The CW – és még mindig nem volt hozzá közöm, de ezek után el is gondolkodom azon, hogy akarom-e a Zsebes új sorozatának pilotját. Nézettségileg gyalázatos, amit eddig letett az asztalra. 2 epizód után döntött úgy a csatorna, hogy nem kellene rápazarolni a keddi timeslot-ot, mivel 840 ezret, valamint 0,3-as demót egy ismétléssel is simán generálni tudnának. Rákövetkező héten már pénteken ment. 5 részt le is adtak belőle, folyamatos zuhanás kísérte a premierjét, végül már 0,1-es demóval nézetlenségi rekordot állított be a 18-49 évesek körében. Jelenleg úgy áll, hogy 710 ezren látták, ami mellé 0.21-es demó dukál.

Ne is reménykedjetek a folytatásában. 2 kasza után elképzelhetetlen lenne. A maradék részeket senki se tudja, mikor fogjuk megkapni. A csatornának nem inge, hogy berakja szombatra, így marad az online vagy a DVD-re felpakolt változat.

Ne csak rosszról írjak, a Syfy berendelte a negyedik évadját a Being Human (US)-nak. A döntés adta magát. Megvárták a harmadik évadzárását, és mivel a briteké már nem sok vizet zavar, így rábólintottak könnyedén. Mellesleg a csatorna sajátgyártású drámáinak egyik legnézettebbje, ami igaz csökkent az előző szériához képest, mivel akkor 1.45 milliót hozott a 13 része (0.7-es demót), míg 1.12 milliót (és 0.5-ös demót), de bőven 1 millió fellett van.


free web stats