Emlékeztető: House-marathon

 
Beküldte: tess 2008 May 1, 8:43-kor a(z) magyar ajánló,maraton témába.

Kemény tud lenni az élet emberek, sőt piszok kemény! A tegnapi napot szinte végig aludtam, így az éjszaka virrasztással telt. Kegyetlen volt. Mármint a nagy dilemma, hogy aludjak, vagy hagyjam az egészet a francba és toljam magamba az energia italt. Na de végül volt alvás is, meg iszom az energy drinket is. És miért volt mindez?

Alig fél óra és kezdődik az AXN-en a House marathon. A jelek szerint a csatorna átvette a jó Gurus szokásainkat és izomból adagolják a jót, amit persze bűn lenne kihagyni. No persze nem ez volt az első próbálkozásuk, de minden kétséget kizáróan a House az első, ami populárisabb. Hajrá, erre csak ennyit tudok mondani!

Szóval a kilenckor kezdődik és este nyolcig tart. Lehet számolgatni kérem! Anno még beszéltünk a fejesekkel róla, és ha jól rémlik, akkor minimális ph értéket ígértek. Van Isten! Aki meg nem bír magával addig olvassa az előzményeket. Mert bizony volt a majálisnak előzetese és játéka és persze nyertesei is. Aki meg este 8 után még nézné a doki kalandjait, annak csak egyet tudok tanácsolni. Irány alukálni, mert holnap 9-kor ismét belecsapunk!


free web stats