Utolsó évadját várjuk a Dexternek

 
Beküldte: Kanyecc 2013 April 19, 0:02-kor a(z) Canceled/Ended: 2012/13,Hírek témába.

Hoppá, egy várt, de mégis meglepetésben gazdag hírrel zárjuk az estét. A Showtime bejelentette a Dexter „kaszáját”, vagy akinek jobban tetszik: befejezését. A 8. évadja lesz tehát az utolsó, amit még megkapunk és ennyi.

Talán 2011-ben, amikor a csatorna berendelt egyből 2 évadot már lehetett sejteni, hogy utána nagyon kérdésessé válik a sorsa. Egyrészt azért, mert nyolc évad után a néző, a kritikus és az átlag „megmondó” el kezd lázadni, hogy régen mennyire jobb volt. Másrészt nem lehet elmenni a bérköltségek mellett, hiszen ilyen magasságokba nagyon a fellegekbe tudnak emelkedni a határok, amiket olykor a csatornák hiába szeretnének, egyáltalán nem tudnak teljesíteni. Harmadrészt pedig ott a tény, hogy a Showtime egyik legnézettebb sorozata, illetve a tavalyi és tavalyelőtti év egyik legtöltöttebbje is a torrent világában.

Hiába ragozzuk, egy korszak lezárásának leszünk újra tanút. Így, hogy már fél évtizede benne vagyunk a mélyében többször átéltünk hasonlót. Kíváncsi leszek, mi és mivel próbálkozik átvenni a Dexter-utódja jelzőt – már ha egyáltalán bepróbálkozik vele valamelyik adó. Aztán ott van a spinoff, mint elképzelés, de ne lovagoljunk olyan lovon, ami kifáradtnak tűnik.

Helyett inkább mutatók egy új videót az évadhoz. Klikk a tovább mögé.free web stats