DVD-morzsák: Duplán durva borítás

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 1, 20:16-kor a(z) DVD témába.

Hát igen, a májusra való tekintettel a DVD-morzsák területén is kicsit bekeményítenénk, mivel négy ismertebb sorozatnak kijött a DVD-borítása, amit nem lehet elhallgatni. Lássuk, melyek ezek, nem ér csalni, mármint meglesni őket nagyba, mielőtt még el nem olvastátok a posztot.

Már csak 12 nap van hát Upfrontig, így nem csoda, hogy az idei – 2007/08-as – újoncok többsége már beburkolózott és várja a nagy DVD megjelenését. Most sem maradhatni a sorból egy ilyen, hiszen a Private Practice első évadja, azaz a Grey’s Anatomy-s spinoff sorozat, amiről még mi nem írtunk egy Pilot-kritikát sem, szeptember 16-án kerül a boltokba. Előrendelés, persze már lehetséges, de úgy sem lesz hiánycikk. Egyelőre még nincs információnk a Blu-ray kiadásáról. A másik egy örökkedvenc: a Stargate Atlantis, melynek 4. évadja július 8-án kerül a boltokba. Közel egy hétre rá – július 11-én – debütál az ötödik évad. Extra mennyiségről nála sem tudni semmit, viszont 5-lemezes lesz a sima DVD.

Volna még két másik ismert/ismeretlen sorozatunk. Az egyik a Justice Leage, melynek első évadja augusztus 19-én fog megjelenni Blu-ray formában, ami háromcombos lemezt takar maga mögött. A másik az FX egyik original sorozata, a 30 Days. Második évadja július 1-jére lett kiírva. Róla annyit kell tudnunk: Lényegében egy dokusorozat, amiben fognak egy teljesen átlagos emberkét és számára totál idegen környezetbe helyezik át 30 napra, amit közben rögzítenek, dokumentálnak.


free web stats