Nyáron visszatérnek a bukottak

 
Beküldte: tess 2013 April 27, 10:13-kor a(z) Hírek témába.

Rég volt ennyire kegyes a sors a pár rész után kaszált újoncokkal. Az eddigi trend javarészt a süllyesztő volt, de ha igazán szerencsések voltunk, akkor az adásba nem került részeken még úgy-ahogy pótolni lehetett a nemzetközi sugárzásoknak hála. Vagy nagy ritkán jött egy-egy limitált kiadású dvd, de kb. ennyi. 2-3 részt megélt sorozatokkal nem érte meg küszködni, de szerencsére az internet korában ez némileg módosult. Ott van az iTunes, a Hulu vagy a csatornák saját weblapja, ahol streamben a fanatikus rajongók még egy ideig örülhetnek. Olyanra viszont ritkán van példa, hogy az adásba nem került részeket a csatorna végül mégis képernyőre tűzi. Jelen esetben erre is történt precedens, lévén a nyáron a Zero Hour, a Do No Harm és a 666 Park Avenue is feltámadni látszik hamvaiból

Paul Scheuring konspirációs sorozatát ugye előszeretettel ekéztük itt a blogon és persze a podcastban is. Nem véletlenül tegyük hozzá, hisz ennyire gyalázatos fércmunkát network dráma esetében csak ritkán lehet látni. Olyan készítőtől pedig, aki egykoron kultikus kedvencet (Prison Break) szállított nem is rémlik precedens. Az ABC 3 részen keresztül bírta elnézni a sorozat vergődését (1×01 – 6,38M | 1×02 – 5,39M | 1×03 – 5,05M) majd törölték nagy szerencsénkre. Viszont az 1. évad mind a 13 részét leforgatták, így mondhatni dobozban maradt 10 rész, na ezeket fogja duplázva elégetni az ABC június 15-től. Részünkről örülünk a hírnek, ugyanis itt a szerkesztőségben komoly fogadások mennek a főmumust illetően, én a náci zombikra tettem.

Ugyancsak kegyes volt a sors David Schulner-rel, aki már januárban beírta magát a történelem könyvekbe. A Do No Harm minden idők legrosszabbul nyitó network sorozata lett, ráadásul az NBC duplázott az élen is (a 2. helyezett a Bent). 3,12M néző 0,9-es demo mellett, alapból csoda volt, hogy a pilot után a 2. rész is adásba kerülhetett, ami tovább folytatta a negatív menetelést. Bízzunk benne, az NBC tanult az esetből és végre elfelejtik a tudathasadásos tematikát. A Do No Harm esetében is leforgatták a teljes évadot, így további 11 rész van talonban, amik június 29-ével kerülnek adásba. Részemről ennek is örülök, volt ugyanis valami könnyed guilty pleasure számomra a sorozatban.

Az ABC másik kaszált újonca a 666 Park Avenue 9 rész után kapta meg az ukázt, de a 13 részes évadot itt is leforgatták. Sőt, azóta a nemzetközi vetítéseknek hála adásba is kerültek a részek, így a fanatikus rajongók már egy ideje örülhetnek. Bár mondjuk itt végig tudtuk, hogy az ABC nyáron kipörgeti a maradék részeket, csak a dátum volt kérdéses. Jelen állás szerint júniusban jöhet a repeta, egyes források a június 22-ét vélik a befutónak.


free web stats