Májusban jelenik meg a Dallas

 
Beküldte: Kanyecc 2013 April 29, 10:47-kor a(z) Magyar DVD témába.

Nevezzük csak új Dallasnak? Annyi biztos, hogy a nézők bármennyire is ódzkodtak a premierjétől a TNT-nek összejött. Sőt, pont rajtuk nem múlt, hiszen a 2013-as év első negyedévét főlényesen hozta a csatornának. Az RTL Klub-nál se volt másképp, bár ők a sikert látván átpakolták az RTL II-re, hogy újabb előfizetőket/nézőket tudjanak maguknak. Jól döntöttek, lehet?!

Május 22-én jelenik meg a sorozat idehaza DVD-n. Nem vészes áron, mindössze 3.990ft-ot kell érte kifizetni, bár webshop vásárlás esetén ez csökkenthető. Hangzásban a szokásos magyar módi helyett: DD5.1-es angolt, valamint sztereo magyart. (Ezek szerint akkor még a DD2.0-át is sajnálták tőlünk?) Ellenben extrák lesznek, bőszen:

KISFILMEK: Southfork öröksége: Így készült a Dallas első évada és Olaj és víz: Családi hagyomány
Újra forgatás – A Dallas öltözékei – Ki lőtte le Jockeyt? – A Ewing család szerelemfája
KIMARADT JELENETEK – AUDIOKOMMENTÁR A BEVEZETŐ EPIZÓDHOZ
KISFILMEK: Southfork öröksége: Így készült a Dallas első évada és Olaj és víz: Családi hagyomány – A Dallas öltözékei Ki lőtte le Jockeyt? A Ewing család szerelemfája – Újra forgatás – Pillants a kulisszák mögé a forgatás első napján Jockeyval és John Ross-szal, azaz Josh Hendersonnal és Larry Hagmannel. – A Dallas öltözékei – Rachel Sage Kunin jelmeztervező bemutatja az új Dallas viseleteit. – Ki lőtte le Jockeyt? – Larry Hagman és más szereplők emlékeznek az eredeti Dallas egyik legemlékezetesebb történetszálára. – A Ewing család szerelemfája – Patrick Duffy és Brenda Strong a színfalak mögé kalauzolnak, és elmesélik, mit jelent az új Dallas számára a szerelemfa.
PLUSZ 2 VADONATÚJ KISFILM: – Southfork öröksége: Így készült a Dallas első évada – A színészek és az alkotók az új Dallas képernyőre viteléről mesélnek. – Olaj és víz: Családi hagyomány – A sorozatban új szereplők csatlakoznak a régiekhez, és most együtt beszélgetnek a Ewingok vonzerejének titkáról.


free web stats