Emlékeztető: Péntek esti vacsora

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 8, 20:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:00-tól az HBO Comedy műsorán: Friday Night Dinner – 1×01.

Bocsi, de melós nap miatt csúszunk szépen. Eleve a születésnapot senki se úgy ünnepli, hogy megszakadjon. No, az HBO Comedy egy újabb brit komédiát tűzött a képernyőre. A premierjével kicsit megkéstünk, mármint annak emlékeztetésével, így aki lemaradt volna, az holnap 10:50-kor pótolhatja, mert akkor adnak egy ismétlést.

Beszéljünk kicsit a történetről: a péntek esti vacsorákról szól. Hoppá, ez így teljesen lefedi a címet vagy pont fordítva?! Szóval a közleményéből: „Egy angol zsidó család péntek esti vacsoráiba nyerhetünk bepillantást. Jackie és Martin lomtalanítanak, és az asszony megparancsolja a férjének, hogy dobja ki a régi magazinjait. Ő azonban megkéri a kisebbik fiát, Jonnyt, hogy rejtse el azokat az autójában. Később a szomszéd, Jim azt kéri, hogy használhassa a család vécéjét, miután rejtélyes módon összetörte a sajátját. A helyiség sűrű látogatásával azonban megzavarja a család vacsoráját. Martin elfelejtette, hogy megkért egy férfit, hogy vigye el a régi rekamiéjukat.

A szereplőgárdában: Simon Bird, Tamsin Greig, Paul Ritter, Tom Rosenthal és Mark Heap. A rendezője: Steve Bandelack volt. Jah, és megállás nélkül hozzák a folytatást, ami május 22-én kerül terítékre.free web stats