7 évesek lettünk

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 8, 23:59-kor a(z) Elvagyunk témába.

Elképesztő, mennyire átlagos nap ez az életünkben! Képzeljétek el, ezelőtt 7 évvel született meg a SorozatGURU. Belegondolva is elképedek, mert ilyen hosszú projektem nem volt. Bár ha alapul veszem a főiskolás éveimet, amit anno a blog indulásakor kezdtem (…), jah akkor se… mert azt 2006 szeptemberében startolt, míg a blog: 2006. május 8-án. Legalábbis a log az mutatja. Én pedig hiszek neki, mert a kezdetekben nem voltam jelen, csak később, egy hónappal nagyjából.

Vissza akartam olvasni, hogy tavaly májusban mit írtunk, de semmit. Úgy elfelejtettük az egészet, mint annak a rendje. Ha nem támad a kollégáknak az az ötletük, hogy készítsünk születésnapi podcastot, amolyan különkiadást/speciál edizsönt, talán erről is megfeledkezünk.

No de mégis: ezt írtuk 5 évesen, ezt 4 évesen, míg 2 évesen így kezdtük a születésnapi köszöntést, de megtaláltam az 1. éveset is – 3 éveset passzolom.

Hm. Most kell nektek köszönetet mondanunk: köszi mindenkinek, aki olvas minket; köszönjük azoknak is, akik csak késve találtak ránk. Noha szerény a kommentszámunk, de azt is köszönjük, hogy olykor valaki megemberli magát és dob egy elütés miatt helyesbítő hozzászólást – de hogy az iróniát mellőzem – azoknak is köszi, akik véleményük kifejtésével állnak ki mellettünk vagy épp szólnak be nekünk, mert szerintük másképp áll a világ rendje. Mérhetetlen sok munkánk volt/van/lesz még benne. Célunk elérni a kerek 10 éves korhatárt, bár az egyre vénebb üzemmódunk sajnos hátrányt jelent, mivel a munka és az „élet” mellett egyre kevesebb idő kerül a blogolásra – lásd: mai viszonylagos holtsáv, amit pár előzetessel próbáltunk kompenzálni. Kritikák lassan-lassan születgetnek, de mivel a május számomra megint a vizsgákról szól, így nem ígérek semmit.

Mivel a nézettség- mellett statisztika buzi is vagyok, így jöjjön pár háttér adat: 21.361 bejegyzés született, 17.879 videó található a GuruTubu előzetestárban, 1.814-en rajongatok értünk Facebook-on, míg 733-an követtek minket Twitteren és ne feledkezzünk el a 7 darab Podcastunkról se.

Köszönjük, hogy minket (is) olvastok! Isten tartsa meg jó szokásotokat, és még hozzon mellétek párat. Ám a reklám helyét is szeretném feltűntetni: ha tetszik, amit csinálunk, akkor ajánljatok pár ismerősötöknek a 2 ezer mégis kerekebb szám.

Szóval köszi, és hallgassátok meg minket: ITT, ni – GuruPodcast #S01 – 7. születésnapi kiadás


free web stats