Belőlük már biztos nem lesz sorozat (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2013 May 10, 4:38-kor a(z) 2013/14 sorozatai témába.

Kialudtam magam, így pótlásba kezdenék. A mai napon hivatalosan is elkezdődtek a berendelések, a pilot visszamondások, két szóval: hajrá elő-Upfronts. Nézzük, melyek azok a pilotok, amelyekből már biztosan nem lesz sorozat:

ABC:

 • Adopted (aka. Crazy Gene) (egykamerás szitkom)
  Történet: Karey-ről szól a történet, aki a család feketebáránya. Több függőségben szenved, mivel kábítószerfüggő, tipi tolvaj és még nárcisztikus is. Miután bátyja börtönbe kerül elhatározza, hogy jó útra tér. Ennek lehetünk majd szemtanúi.
  Szereplők: Ashley Williams, Ella Anderson, Haley Lu Richardson, Isaac White, Jane Seymour, Kelly Preston, Majandra Delfino, Rhys Darby, Steve Talley.
  Készítők: Andrea Abbate (CRTR/EP), Becky Clements (EP), Christine Zander (EP), Gail Mancuso (DIR – Pilot), Marty Adelstein (EP), Shawn Levy (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · 21 Laps-Adelstein Productions.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Kinh John (aka. Middle Age Rage) (többkamerás komédia)
  Történet: egy középkorú anyukáról szól, akit a világ láthatatlanként kezel. Egyik nap betelik nála a pohár és felhívja létezésére a világszemét, illetve kéri a neki járó tiszteletet.
  Szereplők: Andrea Savage, Ariela Barer, Elizabeth Peña , John Leguizamo, Luke Ganalon, Troy Garity
  Készítők: Cheryl Holliday (CRTR/EP), Darryl Frank (EP), Julie Anne Robinson (DIR – Pilot), Justin Falvey (EP), Stacy Traub (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Collective · Mandeville Films and Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
 • Gothica (dráma)
  Történet: Gótikus szappanról van szó, ami a jelenkorban játszódik és olyan legendás arcokat hoz össze, mint Dracuka, Jekyll és Hyde, vagy Frankenstein.
  Szereplők: Chris Egan, Emma Booth, Janet Montgomery, Melissa George, Raza Jaffrey, Seth Gabel, Tom Ellis, Tracie Thoms.
  Készítők: Anand Tucker (DIR – Pilot), Mark Gordon (EP), Matt Lopez (CRTR/EP), Michele Fazekas (EP), Nicholas Pepper (EP), Tara Butters (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · The Mark Gordon Company
  Forgatási helyszín: Montreal

The CW:

(A poén, hogy a The CW ezzel, hogy már minden elkaszált és berendelt a pilotok közül tulajdonképp le is zavarta az újonc részére vonatkozó Upfronts-át. + A The Selection másodjára lett elkaszálva. Szerintem nem lesz ebből már semmi, max. ha kábelen valaki megveszi.)

 • Blink
  Történet: Egy meleg, csipkelődős, humoros dráma egy családról, akinek az élete folyamatosan változik: jóra vagy épp rosszra, amikor a családatya autóbalesetet szenved és kóma-szerű állapotba kerül. Nem tud se beszélni se mozogni, de lát és hall mindent. – A csavar, hogy narrációval kommunikál a nézők felé. Kapunk mindent, amit ilyenbe el tudtok képzelni.
  Szereplők: Elizabeth Marvel, John Benjamin Hickey, Johnny Simmons, Madeline Carroll, Michael Weston.
  Készítők: Carl Beverly (EP), David Marshall Grant (EP), Sarah Timberman (EP), Vera Harbert (CRTR/EP)
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Timberman-Beverly Productions
  Forgatási helyszín: Vancouver.
 • Company Town
  Történet: botrány tör ki egy virginiai haditengerészeti bázison, ami érinti mind a civileket, mind a szolgálatot teljesítő katonákat az övezetben. Több generációs és több osztály közötti konfliktus helyzet alakul. Ebbe a „világba” ismerhetünk meg két huszonéves lányt, akik együtt nőttek fel, legjobb barátnők voltak, azonban most el határolódnak egymástól.
  Szereplők: Arjun Gupta, Ben Winchell, Chandler Kinney, Dondre Whitfield, Evie Thompson, Gage Golightly, Graham Hamilton, Maya Kazan, Merle Dandridge, Raymond Alexander Cham Jr., Stella Maeve – Ryan Sypek (visszatérő)
  Készítők: Bill Haber (EP), Sera Gamble (CRTR/EP), Taylor Hackford (EP/DIR – Pilot)
  Stúdió(k): CBS Television Studios · Ostar Productions
  Forgatási helyszín: Virginia.
 • The Selection
  Történet: 300 évvela jövőben, 2040-ben játszódik a történet, ahol egy szegény fiatal lány szerencséjére megnyeri a lottót, így versenybe száll háború által sújtott nemzet királynőjével. – Tavaly már ezzel a szereplő- és készítőgárdával nekivágtak, de akkor nem rendelték be
  Szereplők: Anthony Head, Ben Aldridge, Celia Massingham, Louise Lombard, Lucien Laviscount, Melanie Liburd, Michael Malarkey, Peta Sergeant, Sarah Winter, Sean Patrick Thomas, Yael Grobglas.
  Készítők: Alex Graves (EP/DIR – Pilot), Elizabeth Craft (CRTR/EP), Kiera Cass (BOOK), Sarah Fain (CRTR/EP).
  Stúdió(k): Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Budapest

FOX:

 • The Gabriels (aka. House Rules) (többkamerás)
  Történet: egy olyan családról szól, akik megvetnek mindent, ami normális, de azért megpróbálnak beilleszkedni a kisvárosi szférába, ahol mindenki legfőbb erénye az udvariasság.
  Szereplők: Angela Kinsey, Brooke Sorenson, River Alexander, Rob Riggle, Sara Sevigny, Tim Meadows.
  Készítők: Andrew Gurland (CRTR/EP), David Dobkin (EP), Jason Winer (EP/DIR – Pilot), Justin Hurwitz (CRTR/EP), Paul Young (EP), Peter Principato (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Principato-Young Entertainment
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Two Wrongs (egykamerás)
  Történet: egy pár áll a középpontban, Nick és Jenny, akikről senki se mondaná meg, hogy egy pár – pláne, hogy Jenny 7 évvel ezelőtt otthagyta Nicket oltár előtt. És mégis akkor miért vannak még mindig együtt? Na erre keresik a többiek a választ!
  Szereplők: Ezequiel Stremiz, Jake Hoffman, Kelli Garner, Mimi Kennedy
  Készítők: Aaron Kaplan (EP), David Katzenberg (DIR – Pilot), Katherine Pope (EP), Michelle Morgan (CRTR/EP), Peter Chernin (EP), Sean Perrone (EP).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment · Kaplan Perrone Entertainment
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Boomerang
  Történet: fókuszban egy családi vállalkozás lesz – a csavart az egésznek az adja, hogy bérgyilkos családi vállalkozásról van szó, akik az amerikai kormánynak dolgoznak.
  Szereplők: Anthony LaPaglia, Felicity Huffman, Jeff Ross, Michael Stahl-David, Patrick Heusinger, Rosa Salazar, S. Epatha Merkerson, Stephanie Jacobsen.
  Készítők: Andrew Stearn (EP), Craig Brewer (DIR – Pilot), Davey Holmes (CRTR/EP), John Wells (EP).
  Stúdió(k): John Wells Productions · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles, Washington, D.C.
 • Delirium
  Történet: Lauren Oliver-féle: Delírium – Nincs halálosabb kór a szerelemnél című könyv adja az alapját. A sztori egy olyan társadalomban játszódik, ahol a tinik 18 éves korukban kigyógyulnak a szerelemből, hogy a kormány által meghatározott társat kaphassák. Igen, de egy lány 95 nappal a kúra előtt szerelmes lesz és a miértek felől kezd el érdeklődni.
  Szereplők: Billy Campbell, Brenda Koo, Corey Reynolds, Daren Kagasoff, Emma Roberts, Erin Cahill, Gregg Sulkin, Jeanine Mason, Melinda McGraw, Michael Michele.
  Készítők: Karyn Usher (CRTR/EP), Katherine Pope (EP), Lauren Oliver (BOOK), Paula Mazur (EP), Peter Chernin (EP), Rodrigo García (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • The List
  Történet: Dan Shaker Marshall nem kis feladatot kap. Miután a tanúvédelmi programok tagjait sorra elkezdenek hullani szövetségi Marshallunk nyomozásba kezd. Célja, hogy a titkos listát, ami valószínűleg kiszivárgott megtalálja – illetve azokat is, akik ellopták és akik sorra gyilkolják a benne szereplő tagokat.
  Szereplők: Charity Wakefield, Gary Cole, Hilarie Burton, Jessica Szohr, Michael Peña, Richard T. Jones, Tamsin Egerton.
  Készítők: Paul Zbyszewski (CRTR/EP), Ruben Fleischer (EP/DIR – Pilot)
  Stúdió(k): 20th Century Fox Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Wild Blue – első körben passzolt, de midseasonben talán
  Történet: A vészhelyet, Az elnök emberei és a Top Gun mixéről lesz szó, ugyanis egy amerikai repülőgép-anyahajón repülőgép-hordozón fog játszódni a történet, ahol több mint 6000-en vannak. A legénységen lesz a hangsúly, és a köztük lévő rangságon.
  Szereplők: Alano Miller, Gina Rodriguez, Josh Salatin, Mykelti Williamson, Will Rothhaar.
  Készítők: Graham Yost (EP), Mark Johnson (EP), Melissa Bernstein (CO-EP), Michael Dinner (EP/DIR – Pilot), Taylor Elmore (CRTR/CO-EP).
  Stúdió(k): Gran Via Productions · Sony Pictures Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles

 


free web stats